28 september 2014 door in Motorola.

nexusDe verwachte Motorola Nexus 6 is inmiddels niet meer zo’n geheim. Er zijn foto’s en specificaties uitgelekt van de nieuwe Google-smartphone, die waarschijnlijk half oktober wordt gepresenteerd. Dit kwam in handen van 9to5Google.com. Gezien de info en het beeldmateriaal is de telefoon een opgevoerde versie van de Moto X.

Specificaties

Volgens 9to5Google krijgt de telefoon een qHD-scherm van 5,92 inch met een resolutie van 2560×1440 pixels. De behuizing is net wat groter dan het scherm en de randen van de Nexus 6 zijn heel dun. De camera zal 13 megapixels krijgen en de frontcamera 2.

Ook wordt gesproken over een Snapdragon 805-processor in die waarschijnlijk 2,7 GHz zal klokken en een batterij van 3200 mAh. Er komt 3 GB RAM-geheugen mee en 32 GB interne opslag.

Naam

Dit alles staat natuurlijk nog niet vast. Net als de naam, die je overigens ook niet ziet op de foto’s. Het zou ook de Nexus X kunnen worden, zo claimt de website PhoneArena gehoord te hebben van insiders bij Motorola. Het definitieve design van de telefoon is nog niet af. Eerder kenden we dit toestel nog onder de codenaam ‘Shamu’.

Het is waarschijnlijk dat de presentatie van het toestel plaatsvindt op 15 of 16 oktober, zonder al teveel poespas. Dan wordt ook Android L gepresenteerd, waar dit toestel ook op zal gaan draaien. De Nexus 6 zal waarschijnlijk in november op de markt komen.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones