27 maart 2015 door in HTC.

Behalve een Plus-variant van de HTC One M9 heeft HTC ook een plastic uitvoering voor ons in petto. Er zijn foto’s uitgelekt waarop het toestel te zien is: wit met roze/gouden elementen. Het toestel zou een halve inch groter zijn dan die van de reguliere One M9.

Over de One E9

Het toestel heeft als typenummer A55. Wat betreft eerdere geruchten zou de One E9 een 5,5 inch scherm (een halve inch groter dan de reguliere One M9) krijgen met een qHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels in tegenstelling tot de full HD-resolutie van 1920 bij 1080 pixels bij de HTC One M9.

De achterkant zou vlak zijn, in tegenstelling tot de ietwat gebolde achterkant van de HTC One M9. Er zouden twee soorten One E9’s verschijnen: eentje met een 13 megapixel-camera e een met een 4 Ultrapixelcamera.

Plastic variant

We kenden al een plastic variant van de HTC One M8, namelijk de HTC One E8. Een paar weken geleden duidde informatie van Chinese toezichthouder TENAA al op de komst van de One E9.

Wanneer de One E9 precies aangekondigd wordt, is niet duidelijk. Zo werd de plastic variant van de One M8 pas in juni 2014 gepresenteerd. Wellicht houdt de One E9 die tijd ook aan. Of verschijnt hij al op de persconferentie die HTC heeft gepland staan op 8 april in Peking.

De One M9

Begin maart werd de HTC One M9 gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona. HTC’s nieuwe vlaggenschip heeft een 5-inch scherm met een full HD-resolutie. De behuizing is van metaal en is licht gebogen op de achterkant.

Het geheel draait op de nieuwe Snapdragon 810-chipset. Er is 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte aan opslaggeheugen beschikbaar (uit te breiden met microSD naar max. 128 gigabyte). De accu heeft een capaciteit van 2840 mAh.

Genoeg gepraat, de foto’s. Let op: de One E9 zit in een plastic case.

htc one e9

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones