1 november 2014 door in Samsung.

Samsung heeft eindelijk een deel van haar nieuwe Galaxy A-serie aangekondigd. Galaxy A5Afgelopen week stuurde de Koreaanse fabrikant een persbericht de deur uit waarin de telefoons uitgebreid aan bod komen. De telefoons hebben een metalen behuizing en zijn middenklassetelefoons met als doelgroep: stijlbewuste jongeren.

“Beste Galaxy-ervaring”

Gerben van Walt, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland is verheugd en zegt dat deze twee telefoons de “beste Galaxy-ervaring” moet gaan bieden. Beide telefoons hebben een metalen behuizing, in plaats van plastic.

De telefoons moeten een icoon worden voor jongeren. Daaraan wordt uiting gegeven door een metalen behuizing, veel geavanceerde opties en de beste social media-mogelijkheden. Ook zijn het de dunste smartphones die Samsung ooit heeft gemaakt.

Specificaties

De telefoons hebben allebei een 1,2 GHz quad core-processor en draaien op Android 4.4 KitKat. Of er een update naar Android 5.0 Lollipop komt, is niet bekend.

Galaxy A5

Galaxy A5

 

 

De A5 is 6,7 milimeter dun en weegt 123 gram. Het Super HD Amoled-scherm bedraagt 5 inch. De processor wordt ondersteund door 2 GB RAM-geheugen. De interne opslag is 16 GB, uitbreidbaar met microSD. De camera schiet 13 megapixels.

 

Galaxy A3

Samsung Galaxy A3De A3 is 6,9 milimeter dik en weegt 110 gram. Het Super HD Amoled-scherm bedraagt 4,5 inch en heeft een resolutie van 960×540 pixels. De processor wordt ondersteund door 1 GB RAM-geheugen. De interne opslag is 8 GB, uitbreidbaar met microSD. De camera telt 8 megapixels.

 

 

Over adviesprijzen van bovenstaande toestellen is nog niks bekend. Het wachten is nu op de grote broer van deze twee: de Galaxy A7.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones