De Samsung Galaxy Note 6 spreekt tot de verbeelding

Als pionier van de phablet heeft de Samsung Galaxy Note serie een sterke aanhang vergaard. Een sterke aanhang die het toestel nauwlettend in de gaten houdt en zelfs helpt om een beeld te geven aan de nieuwe Galaxy Note 6. De Note spreekt tot de verbeelding weet Pocket-Line (PL) ons te vertellen. De site geeft ons een blik op een bijzondere collectie van de verschillende lekken en renders van het toestel. Die blik willen wij jou niet onthouden en onderaan deze pagina volgen alle renders die wij gevonden hebben.

Samsung Galaxy Note

Samsung heeft sommige landen waaronder Nederland overgeslagen met de Note 5. Onze laatste Note in Nederland was dan ook de Galaxy Note 4. In de landen waar de laatste Galaxy Note is geïntroduceerd was het toestel zeer succesvol. We verwachten dat Samsung hierop terug komt en zijn nieuwe Note 6 internationaal zal lanceren. Het toestel gaat in ieder geval boordevol nieuwe tech-features zitten. Zojuist vertelde we al over de nieuwe communicatie hub, die alle hedendaagse diensten combineert. Er gaan zelfs geruchten over een iris-scanner waarmee de beveiliging van het toestel nog een stapje hoger komt te liggen dan de tegenwoordig gebruikelijke vingerafdrukscanner.

Specificaties nieuwe Note 6

We horen allerlei geruchten over de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy Note 6. Het wordt een premium smartphone met metalen behuizing, een 5,8-inch Quad-HD scherm en waarschijnlijk de nieuwste Qualcomm processor, de Snapdragon 823 processor. Bronnen melden dat de Snapdragon bijgestaan wordt door 6 GB werkgeheugen. De camera heeft waarschijnlijk een 12-megapixel lens, Super OIS Plus. Het toestel wordt gevoed met een 4000mAh batterij en uiteraard worden Note fans op hun wenken bediend met de aanwezigheid van de S Pen. Het lijkt er op dat er twee modellen komen waarvan een met een ‘Edge’. Het blijft een interessante vraag of er markt is voor een Note Edge aangezien de Galaxy S7 Edge natuurlijk ook al 5,5-inch groot is. Al zullen trouwe Note-fans het toestel waarschijnlijk wel omarmen dankzij de S pen en iets grotere scherm.

Men verwacht het toestel, of het tweetal, in augustus of september. Toch zijn er nog maar weinig gelekte foto’s opgedoken. Gelukkig wordt het gebrek aan goede lekken gecompenseerd met renders en concepten. Volgens de nieuwste geruchten mogen wij de Note 6 net als de Galaxy S7 broers eerder verwachten.  Een exacte lanceringsdatum hebben wij helaas niet voor de Samsung Note 6.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones