samsung_design
1 december 2015 door in Samsung.

Als we naar de Galaxy S6 kijken ten opzichte van zijn voorganger, dan valt het design meteen op. En op een goede manier. Dat jaar heeft Samsung onder anderen het design erg onder handen genomen. Mocht je voor het volgende Galaxy S (Galaxy S7) model weer een grote verandering verwachten op het gebied van design, kan zal je waarschijnlijk die verwachting even bij moeten stellen. Nieuwe geruchten melden namelijk dat Samsung het design voor de Galaxy S7 niet zo heel erg wilt veranderen, en dat de Galaxy S7 er dus redelijk hetzelfde uit kan gaan zien als de S6.

‘Galaxy S7 wordt gewoon sneller’

Samsung heeft niet een geweldig jaar gehad op het gebied van verkoopcijfers van mobiele telefoons. De telefoon (serie) die er in positieve zin uitsprong, was de Galaxy J serie. Samsung maakt hier waarschijnlijk uit op dat een combinatie van een goede prijs en goede hardware belangrijker is voor de consument dan een mooi design. Hierdoor zal de Galaxy S7 dus eigenlijk gewoon een snellere versie van de S6 kunnen gaan worden.

Wat betreft de goede hardware, Samsung zal gebruik gaan maken van de Exynos 8890 en de Snapdragon 820. Die eerste heeft onlangs nog een geweldige prestatie neergezet door als eerste processor een benchmark score op AnTuTu te verkrijgen boven de 100,000 punten. Met de prijs zal het ook goed gaan komen. Eerder werd er namelijk gesproken over een prijs van de Galaxy S7 die tot wel tien procent lager was dan die van de Galaxy S6 bij de introductie. Heel gek klinkt dit nog niet, als je bijvoorbeeld ook kijkt naar de prijsdalingen die de Galaxy S6 het afgelopen jaar gekregen heeft.

Samsung zal de Galaxy S7 waarschijnlijk op 21 februari aan gaan kondigen, ook al werd er eerder nog gesproken van een aankondiging in januari. Zoals de afgelopen jaren zal het dus weer zo zijn dat de nieuwe Galaxy S telefoon vlak voor het MWC aangekondigd wordt.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones