18 oktober 2013 door in Google.

googleDie harde telefoons van tegenwoordig. Wat heb je eraan? Dat moet Google vast gedacht hebben toen ze besloten om een patent aan te vragen voor een kneedbare, buigbare smartphone. De patent van Google gaat over een smartphone die buigbaar, kneedbaar, drukgevoelig is en de behuizing van de telefoon gebruikt om apps te kunnen bedienen. Hoe dit alles vorm gaat krijgen is nog een groot raadsel. Wat denk jij?

Bedien je smartphone door te knijpen en te buigen

Google heeft een patent aangevraagd die het mogelijk maakt om je smartphone te bedienen door hem te buigen of erin te knijpen. De logica hierachter is als volgt: een smartphone heeft tegenwoordig ongeveer een 5 inch scherm. Hierdoor wordt dit apparaat vaak met één hand vastgehouden. Denk je eens in dat de smartphone die je dan vasthoudt bedient kan worden door erin te knijpen. Vaak is het scherm net te groot om hem met je duim helemaal te kunnen bedienen. Buigen en knijpen zou dan makkelijker zijn.

Beschikbaarheid in Nederland

Er is op dit moment nog niks bekend over een mogelijke beschikbaarheid in Nederland. Google heeft wel vaker een patent op een apparaat of techniek die er vervolgens nooit komt. Of we deze creatieve techniek dus ooit gaan meemaken is nog zeer te betwisten. Wel lijkt het ons een erg interessante ontwikkeling en zullen we dit de komende tijd blijven volgen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones