Gerucht: iPhone 7 met dual camera zonder home-knop

Gerucht: iPhone 7 met dual camera zonder home-knop

Er wordt druk gespeculeerd over de nieuwe iPhone 7. AppleInside heeft enkele ‘Spy’ foto’s gevonden van, wat hun bronnen beweren te zijn, Apple’s aanstaande iPhone 7. Bovenstaande foto’s komen vanuit China en werpen eerder een schaduw dan een nieuw licht op de iPhone 7.

iPhone foto’s

Bronnen waarschuwen dat deze beelden uit China een omhulsel kunnen zijn voor testdoeleinden. In dat geval kunnen ze een goede representatie zijn van hoe de ‘iPhone 7’ er uit gaat zien.

Nieuwe iPhone zonder home-knop

Deze dubieuze opnames tonen een apparaat zonder home-knop of hoofdtelefoonaansluiting. Waarbij wordt aangegeven dat de home-knop en Touch ID sensor zijn geïntegreerd in het scherm zelf. Hoewel de geruchten van de ´home-knop-loze iPhone´ ontwikkelingen al jaren circuleren, is het natuurlijk de vraag of dit daadwerkelijk ook een weg vindt naar de iPhone 7.

Smart Connector vervangt hoofdtelefoonaansluiting

De afbeelding toont ook de toevoeging van een Smart Connector, een functie die voor het eerst is opgenomen op de iPad Pro tablet om accessoires aan te sluiten. Dit is een logische keuze als we de geruchten moeten geloven waarbij men fluistert dat Apple de hoofdtelefoonaansluiting verwijderd zodat het toestel dunner gemaakt kan worden.

iPhone 7 met dubbele Camera achter

Er hing al enige tijd een gerucht in de lucht over Apple’s dual camera. Alleen zie je die niet overal terug. Verklaring hiervoor kan natuurlijk zijn dat de dual camera alleen is bedoeld voor de grotere 5,5-inch iPhone 7 Plus en niet voor het 4,7-inch model, zie onderstaande foto.

iPhone 7 image

Als de geruchten juist zijn, dan zal de 5,5 inch iPhone 7 Plus twee camera´s van 12-megapixels krijgen waarvan een foto’s maakt op een standaard brandpuntsafstand terwijl de ander een telelens krijgt.

Apple bereidt zich voor op een media-event 21 maart, waarbij het waarschijnlijk een nieuwe 4-inch iPhone zal aankondigen. Helaas verwacht men de iPhone 7 niet. Het nieuwe vlaggenschip maakt meer kans om in september te worden gelanceerd.

In de tussentijd zal Apple´s huidige vlaggenschip, iPhone 6s, het gevecht om kopers met de gloednieuwe Samsung Galaxy S7 moeten leveren.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones