12 november 2013 door in Apple.

appleNu de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S inmiddels op de markt zijn gebracht wordt het tijd om ons bezig te gaan met de nieuwe modellen van volgend jaar. De geruchtenstroom rond de nieuwe iPhones zijn al begonnen. Zo verwachten de voorspellers voor komend jaar dat er een iPhone op de markt komt met een gebogen scherm. Een soortgelijk idee als de eerder aangekondigde Samsung Galaxy Round. Nieuwsgierig?

Wat voor iPhone kunnen we verwachten in 2014?

De nieuwe serie iPhones krijgen waarschijnlijk een groter en gebogen scherm. Het gaat om een grote versie met een 4,7 inch scherm en een nieuwe iPhone met een 5,5 inch scherm. Er komt dus ook een phablet. Naast dat het scherm een stuk groter wordt, is het ook gebogen.

De hoeken van de nieuwe iPhones krullen naar beneden waardoor je aan de onderkant een gebogen scherm te zien krijgt.

Nieuwe generatie iPhone wordt groter

Het heeft een lange tijd geduurd maar de schermen worden eindelijk groter. Sinds 2007 had iPhone een 3,5 inch scherm en dit hebben ze volgehouden tot het jaar 2012. In 2012 werd de iPhone 5 aangekondigd. Een revolutionair verschil omdat het scherm van 3,5 inch naar 4 inch ging. Dit zou volgens Apple het ideale formaat zijn voor een smartphone. Nu de schermen van andere fabrikanten steeds maar groter en groter worden, kan Apple niet achterblijven. Ook iPhone komt volgend jaar dus met een Phablet. Een kruising tussen een smartphone en een tablet. Een nieuwe iPhone met een groot 5,5 inch scherm.

Of deze geruchten uiteindelijk uit komen is altijd maar de vraag. We houden je op de hoogte van al het nieuws rondom Apple en iPhone.

Lees alle nieuwsberichten over Apple.
Bekijk de beste iPhone aanbiedingen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones