Gerucht: ‘LG V30 kost 700 euro’

Nieuwe dag, nieuw LG V30 gerucht. Vandaag is er een rapport over het aanstormende vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse producent gepubliceerd waarin wordt uitgeweid over de mogelijke verkoopprijs van het toestel. Naar verluidt haal je hem voor een bedrag van rond de 700 euro in huis.

De LG V30 is de opvolger van de LG V20, die vorig jaar het levenslicht zag. LG heeft het met diens nieuwste vlaggenschip over een gedeeltelijk andere boeg gegooid. Zo beschikt het toestel niet langer over een secundair scherm boven het primaire display. Tot aan de V20 gebruikte LG dit tweede, kleinere scherm om meldingen en notificaties op te tonen. Verder beschikt de LG V30 over een zogenaamd FullVision-display. Hierbij kenmerkt het scherm zich door een vrijwel complete afwezigheid van bezels. Bezels zijn de stukken ruimte tussen het begin van het display en de schermrand: oftewel de zwarte ruimte rondom het beeldscherm. Groot voordeel van weinig bezels is de verbeterde gebruikerservaring. Je hebt immers simpelweg meer scherm tot je beschikking.

‘LG V30 kost 700 euro’

Vandaag rapporteert de website The Android Soul over de mogelijke verkoopprijs van het toestel. Een auteur van de website heeft zijn handen weten te leggen op een rapport waarin wordt uitgeweid over het toestel. Volgens de website circuleerde het bericht op Weibo. Deze website is te vergelijken met onze Facebook. Dat wil zeggen: wij durven onze handen niet in het vuur te steken aangaande de betrouwbaarheid van het bericht. Wel, volgens de informatie gaat de LG V30 rond de 700 euro kosten. Geen gekke prijs, zo lijkt ons. De Samsung Galaxy S8 was bij introductie honderd euro duurder. De onlangs gepresenteerde Nokia 8 gaat 100 euro goedkoper zijn. Hiermee zou de LG V30 dit gat dan ook perfect opvullen.

Over de LG V30

De LG V30 beschikt over een 6.0 inch OLED-beeldscherm met QHD-resolutie. Hierbij is het scherm voorzien van FullVision. Dit type scherm zagen we eerder bij de in juli gepresenteerde LG Q6. Verder lijkt de behuizing van aluminium en een frame van metaal te zijn. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Snapdragon 835 processor. Dit is momenteel de nieuwste uit de stal van Qualcomm. Het technisch hart wordt gecomplementeerd door 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslag. De dual-camera aan de achterkant beschikt over resoluties van 13 megapixels. Aan de voorzijde heb je de beschikking over een 8 megapixelcamera. Naar verluidt komt het toestel ergens in september op de markt.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones