Google Play-versie HTC One M7 en M8 krijgen vrijdag Lollipop

HTC ONE M8Vrijdag kunnen de eerste HTC-gebruikers al de voordelen proeven van Android 5.0. De bezitters van de Google Play-versies van de HTC One M7 en One M8 krijgen nog voor het weekend de update naar Lollipop, de nieuwste versie van Google’s besturingssysteem Android.

Dat meldt Mo Versi van smartphonefabrikant HTC op Twitter. Volgens hem zou de update eigenlijk al eerder deze week klaar moeten zijn, maar dat is niet gelukt. “Ons nieuwe doel is vrijdag. We werken hard om zo snel mogelijk met de uitrol te kunnen komen”, aldus Versi op Twitter.

HTC One M7 en M8

De overige varianten van de One M7 en M8 beschikken over een Sense-interface van HTC en draaien op een proefversie van Android 5.0. HTC heeft haar klanten beloofd om voor de twee vlaggenschepen binnen negentig dagen met een update te komen, voor de One M8 waarschijnlijk nog voor het einde van het jaar.

Eerder deze week lekten er al screenshots uit van de Lollipop-software voor de One M8. Op de notificaties zijn onder andere de vernieuwde Android 5.0-notificaties te zien op het lockscreen. Ook het multitaskvenster is duidelijk aan grote veranderingen onderhevig geweest.

HTC One M8 Android 5.0 Lollipop

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones