Heb je al iTV van Telfort? Dan krijg je korting op je...

telfortTelfort biedt naast mobiele abonnementen ook internet en televisie aan. Om zijn bestaande klanten tevreden te houden en nieuwe klanten te werven heeft Telfort het zogenaamde CombiVoordeel aangekondigd. Met CombiVoordeel krijgen klanten van Telfort die al een iTV abonnement hebben lopen korting bij de aanschaf van een nieuw mobiel abonnement.

Telfort kondigt CombiVoordeel aan

Bestaande klanten van Telfort met een iTV abonnement kunnen vanaf nu voordeel krijgen bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Op deze manier zorgt Telfort extra goed voor zijn bestaande klanten.

Als je een bestaande klant van Telfort bent en voor deze CombiVoordeel in aanmerking komt, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Je kiest voor een verdubbeling van je belbundels. Zo krijg je dus twee keer zo veel belminuten, smsjes en MB’s.
  • Je kiest voor een gratis tv-pakket. Bijvoorbeeld HBO of het kidspakket.
  • Je ontvangt € 5,- extra voordeel op je maandelijkse abonnementskosten.

Voorwaarden voor Telfort CombiVoordeel

Om voor het CombiVoordeel in aanmerking te komen moeten beide abonnementen op hetzelfde adres staan ingeschreven. Daarnaast mag je het abonnement niet hebben afgesloten voor 3 januari 2011. Je krijgt de korting zolang als je klant bent bij Telfort.

Familievoordeel van KPN

KPN biedt een soortgelijke optie aan en noemt dit familie voordeel. Bij KPN kan je ook korting krijgen wanneer je een internetabonnement, televisieabonnement en mobiel abonnement te samen hebt afgesloten. Daarnaast krijg je ook nog eens extra korting als je binnen een gezin een nieuw abonnement afsluit. Zo kan het voordeel behoorlijk oplopen, tot wel tientallen euro’s per maand.

Bekijk het laatste nieuws over Telfort:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones