‘Helft productie Galaxy A5 en A3 mislukt’

Galaxy A5 en A3Ai, ai, ai. Een verontrustend bericht: de komst van de Samsung Galaxy A5 en A3 is in bepaalde landen uitgesteld omdat de helft van de productie mislukt is. Een deel van de geproduceerde telefoons voldoet niet aan de kwaliteitsvoorwaarden en dat zou komen door de gebrekkige ervaring met metalen unibody’s. Het vergt blijkbaar toch wat van de Koreaanse fabrikant, de overgang van plastic naar metaal. De helft van de mislukte A3’s en A5’s worden nu in de prullenbak gemikt.

‘Helft van de telefoons gelukt’

De half mislukte productie was dan ook de reden waarom er zo veel en vaak details over de A5 en A3 zijn gelekt totdat Samsung eens een officiële aankondiging deed van de telefoons, volgens SamMobile. Met dank aan hun insiders. Ongeveer 50 procent van de telefoons in de productie kwamen goed tot hun recht en konden wél de markt op.

De lucky ones zijn op dit moment alleen Aziaten, aangezien de telefoons voorlopig alleen op de Aziatische markt verschijnen. Met zo’n half mislukte productie zullen andere landen moeten wachten. Samsung denkt dat deze telefoons het in Azië beter zullen doen dan bijvoorbeeld in Europa. Budgettelefoons zijn daar erg in trek.

Signaalontvangst

Ook zouden de eerste eigenaars van de telefoons klagen over een slecht signaalontvangst. Volgens een Russische technologiewebsite zou het niet goed aflopen als de ontvangst van de betreffende toestellen nog eens 10 dBm lager zou zijn. Dan zou er sprake zijn van een verbinding die continu wegvalt.

Dat is hier niet het geval, maar er zou wel een situatie zijn ontstaan waarmee je niet in elk gebied volledige dekking hebt. Na een vergelijking met de Galaxy S5 bleek die zelfs beter te scoren.

Goed, wij richten onze aandacht intussen op de Galaxy A7, die de A3 en A5 zal moeten overtreffen.

Filmpje! Samsung presenteert haar Galaxy A-serie

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones