Het beste iPhone XS abonnement op dit moment

Het beste iPhone XS abonnement op dit moment

Sta je op het punt om de iPhone XS of zijn maximale broer te kopen? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je moet zijn voor de beste deal. Op dit moment kun je de vlaggenschepen al met een lichte korting op de kop tikken bij een tweejarig abonnement.

De nieuwe iPhone XS is de beste smartphone van Apple ooit. Het toestel is op vrijwel alle fronten verbeterd ten opzichte van de beste Apple telefoon ooit uit 2017. Loop jij samen met miljoenen mede Apple fans nog met de iPhone 6S dan is de iPhone XS een geweldige grote verbetering. Ben je vorig jaar al overgestapt op het schitterende AMOLED van de iPhone X? Dan kun je daar best nog een jaartje mee doen tot de volgende generatie Apple telefoons. Sta je te popelen om de iPhone XS te kopen dan hebben we hier het overzicht van beste abonnementen van dit moment.

Beste iPhone XS abonnement

Wanneer je de iPhone XS wilt kopen dan betaal je in de winkels 1.159 euro voor het krachtige vlaggenschip. Koop je de premium telefoon via een iPhone XS abonnement dan betaal je 1.059 euro voor de telefoon. Je zit in dat geval wel aan een tweejarig abonnement vast en daarvoor krijg je dus een lichte korting van de providers. Tele2, T-Mobile, Vodafone en KPN bieden de iPhone XS allemaal aan. Alle vier deze providers vragen om een bijbetaling.

Let op: bijbetaling iPhone XS abonnement

Om de peperdure Apple te kunnen kopen middels een abonnement heb je toch geld nodig. Aangezien de vier grote providers verschillende abonnementen hebben zijn de Apple abonnementen onderling niet goed te vergelijken. Voor deze vergelijking zijn we uitgegaan van een gemiddeld abonnement met 3 tot 5 GB en onbeperkt bellen. Bij een gemiddeld abonnement vraagt T-Mobile de laagste bijbetaling, 120 euro. Daarna kun je terecht bij Tele2 die minstens 216 euro vraag. Voor de iPhone XS bij KPN en Vodafone betaal je respectievelijk 456 euro of 240 euro inclusief het abonnement.

Dat resulteert in het volgende overzicht op dit moment, 18 september 2018:

iPhone XS abonnementen 18 sept 2018 telefoonabonnement.nl

Wil je een nog grote beeldscherm? Dan is de iPhone XS Max jouw telefoon.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones