Het beste moment ooit om een iPhone te kopen

Het beste moment ooit om een iPhone te kopen

Morgen worden de nieuwe iPhone 2018 modellen gepresenteerd. We verwachten om 19:00 uur Nederlandse tijd drie nieuwe krachtige vlaggenschepen. Woensdag zien we de iPhone XS, XS Max en XC of XR. Enkele maanden later liggen deze modellen in de winkels en dat is het beste moment ooit om een nieuwe iPhone te kopen.

Vanaf een of twee maanden na de iPhone lancering liggen de nieuwe iPhone XS modellen in de winkels. Apple wil natuurlijk optimaal profiteren van het lucratieve feestseizoen met kerst en nieuwjaar. Voor jou als consument is dat ook het ideale moment om je nieuwe iPhone te kopen. Ten eerst heb je een enorme keuze. Wil je het laatste van het laatste dan zijn er wel drie nieuwe telefoons beschikbaar. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan zijn er nog meer Apple modellen die goedkoper zijn dan ooit.

Beste moment om een nieuwe iPhone te kopen

Een maand of twee na de lancering van de nieuwe Apple generatie is het beste moment om een nieuwe iPhone te kopen. De nieuwste generatie wordt door verschillende providers aangeprezen. Zij bieden vanuit verschillende buy-back acties flinke kortingen op je oude telefoon als je de nieuwste iPhone XS koopt.

Al jaren stijgt de prijs van de premium modellen ten opzichte van de vorige generatie. Ook dit jaar verwachten we dat de nieuwe iPhone XS niet goedkoop is. De prijs van de iPhone XS ligt volgens de laatste geruchten op hetzelfde niveau als die van de iPhone X. De prijs voor de nieuwe LCD Apple is lager.

Oudere iPhone modellen goedkoper

Met de komst van de nieuwe generatie daalt de vraag naar de oude generaties. Bedrijven die nog een flinke hoeveelheid iPhone 8 of iPhone 7 modellen hebben liggen zijn dan genoodzaakt om de prijs van die modellen te verlagen. De prijs van oudere iPhone modellen dalen nadat de nieuwe generatie in de winkels ligt met zo’n 50 tot 100 euro. Daarnaast zien we vaker aanbiedingen van providers met aantrekkelijke kortingen bij een iPhone abonnement. Let hierbij wel op de looptijd van de aangeboden contracten, want die is vaak 2 jaar.

Refurbished iPhone goedkoper

Ook de refurbished markt wordt beïnvloed door de komst van de nieuwe iPhone modellen. Je snapt dat mensen die al een iPhone hebben ervoor kiezen om dit toestel te verkopen of in te leveren bij de aanschaf van een nieuwe iPhone XS. Hierdoor wordt de refurbished iPhone markt in korte tijd overspoeld met ‘nieuwe’ tweedehands modellen. De prijs van de duurdere refurbished iPhone 8 modellen maar ook refurbished iPhone 7 of iPhone SE telefoons zal hierdoor dalen.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones