huawei honor 4x
13 april 2015 door in Honor.

De Honor 4X is inmiddels te vinden in de Nederlandse schappen. Het toestel werd door Huawei‘s submerk Honor aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Honor 4X heeft een 5,5 inch scherm, kost 199,99 euro en richt zich vooral op jongeren tussen de 12 en 30 jaar.

Doelgroep

Honor richt zich op digital natives: jonge mensen die opgegroeid zijn met de huidige vormen van communicatie en technologie. Daardoor weten ze beter wat ze willen dan de digital immigrants (de groep mensen die er later in hun leven mee te maken kregen) en wat ze bereid zijn om te betalen.

De Honor 4X voldoet aan de vijf kernvereisten van Honor: een goed beeldscherm, snelle prestaties, een goede camera, een krachtige accu onder de motorkap en snel en toegankelijk mobiel internet. En dat is aardig gelukt met het nieuwe toestel.

Specificaties

honor 4xHet grote 5,5 inch scherm heeft een HD-resolutie van 720 bij 1280 pixels. Achterop het toestel zit een 13-megapixelcamera en de frontcamera telt 5 megapixels.

Het geheel wordt aangestuurd door Huawei’s eigen octa-core Kirin 620-processor. Deze klokt maximaal 1,2 GHz en wordt ondersteund door 2 gigabyte werkgeheugen. De accu is flink: deze heeft een capaciteit van maar liefst 3000 mAh. Dankzij de SmartPower 2.5-techniek zou je telefoon 30% langer door moeten kunnen gaan in stand-by tijd.

Het toestel ondersteunt dual-sim, waardoor je twee simkaarten kunt gebruiken. De Honor 4X draait niet op het nieuwste van het nieuwste, maar (nog) op Android 4.3 Jelly Bean. Daaroverheen zit Honor’s eigen EMUI 3.0-interface.

Los kost het toestel 199,99 euro. Ook Telefoonabonnement.nl biedt de Honor 4X al aan in combinatie met een mobiel abonnement.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones