27 januari 2016 door in Honor.

Vanaf 4 februari zal de nieuwe Honor 5X leverbaar gaan worden. Het nieuwe model wordt de directe opvolger van de 4X die al enige tijd leverbaar is. Het nieuwe model krijgt onder andere een stevige metalen behuizing mee, een Full HD touchscreen en een vingerafdrukscanner. Zoals wij Honor kennen zal ook dit toestel voorzien worden van goede hardware voor een zachte prijs en qua specificaties mogen wij zeker niet klagen.

Specificaties

De nieuwe Honor 5X krijgt dus onder andere een 5.5 inch touchscreen met een maximale resolutie van 1920 x 1080 pixels. Standaard wordt het toestel geleverd met Android 5.1, maar een update naar Android 6.0 zal niet lang op zich laten wachten volgens de fabrikant. Het toestel wordt voorzien van een 1.5 Ghz octacore-processor welke wordt ondersteunt door 2 GB werkgeheugen. Met de 13 megapixels camera aan de achterzijde kun je ook prima uit de voeten en aan de voorzijde treffen wij een 5 megapixels camera aan. Voor de opslag van deze media is standaard 16 GB voor handen. Qua specificaties zit het dus wel goed en met dit model gaat Honor de directe concurrentie aan met gevestigde modellen zoals de Galaxy A5 en de P8 Lite.

Bestellen

De exacte prijs heeft Honor nog niet gegeven, maar het model is al wel in China leverbaar. Omgerekend kost het toestel daar ongeveer 200 euro. Als deze prijs ook in Nederland vast blijft staan is het natuurlijk een schitterende prijs voor een mooie smartphone en hiermee trekt Honor dan ook de lijn der verwachtingen door. De verkoop zal in eerste instantie enkel via de webshop van Honor gaan verlopen, maar de verwachting is dat ook andere online retailers snel dit toestel in hun assortiment gaan opnemen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones