Ziet de HTC 11 er zo uit? 3D render van de HTC 11

Ziet de HTC 11 er zo uit? 3D render van de HTC 11

Vorige maand lekte Evan Blass een film van een concept smartphone van HTC, de HTC Ocean. Nu zien we dankzij Techconfigurations het concept van wat de HTC 11 wel eens kan gaan worden. Het concept heeft enkele specificaties van de HTC Ocean, een waterdicht ontwerp en dubbele camera´s.

Het lekken van de HTC Ocean was van groot belang voor deze nieuwe render. Want de officiële renders van de Ocean lieten een geheel nieuwe innovatie van HTC zien. De ´Touch Sensitive Frame´ technologie zorgt ervoor dat de fabrikant een smartphone kan maken zonder knoppen. Techconfigurations verwacht precies die technologie in het aankomende HTC vlaggenschip. De makers van de meest inzichtelijke renders geloven sterk dat HTC deze technologie inzet op zijn vlaggenschip voor 2017, de HTC 11.

HTC 11

Als we de designers bij Techconfigurations mogen geloven dan is het volgende vlaggenschip van HTC (de HTC 11) een dual Edge smartphone. Het toestel heeft nagenoeg geen randen meer. Het 5,5-inch Quad-HD beeldscherm loopt volledig over in de achterkant. Het vlaggenschip heeft een 8-megapixel front camera en achterop zien we twee camera’s. Een 12-megapixel camera gecombineerd met een 8-megapixel camera. Het toestel is stof- en waterdicht en dankzij de nieuwe Touch Sensitive technologie heeft het apparaat geen knoppen. Zoals bij elke HTC vlaggenschip verwachten we ook bij het nieuwe vlaggenschip een uitstekend geluid uit de stereo speakers aan de voorkant. Het toestel wordt waarschijnlijk aangedreven door de nieuwste Snapdragon 830 processor met misschien wel 6 GB werkgeheugen. Je kunt het nieuwe vlaggenschip van HTC binnen 30 minuten weer voor 60% opladen.

Techconfigurations ontwerp

De ontwerpers van Techconfigurations hebben bij het maken van dit 3D concept geprobeerd om het design van de HTC One serie mee te nemen naar het nieuwe design. Vervolgens hebben ze elementen samen gevoegd zoals de Dual rand scherm en waterdicht. Het gerucht dat elk vlaggenschip in 2017 over dual camera’s beschikt is ook opgenomen in het model.

HTC 10

Het HTC vlaggenschip van 2016 was de HTC 10. Een stijlvol ontworpen smartphone en na de lancering werd het toestel zeer goed ontvangen. De beruchte camera testsite DxOMark zette het toestel voor wat betreft camera prestaties op nummer één. Het toestel met de snelle Snapdragon 820 en 4 GB werkgeheugen verkocht niet naar behoren. Afgelopen maanden hebben de problemen bij Samsung wel enkele mensen doen overlopen naar HTC. Zij zagen in het vlaggenschip een goed alternatief voor de Galaxy Note 7.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones