6 juni 2015 door in HTC.

HTC gaat dit jaar nog flinke wijzigingen aanbrengen in hun productaanbod na een matig ontvangst van de nieuwe M9. Richting de aandeelhouders heeft de ceo van HTC zelfs haar excuses aangeboden en beloofd dit jaar nog beterschap. De nieuwe producten zullen in de toekomst wederom flink verbeterd zijn en ook meer innovaties bevatten. Volgens HTC komt er in oktober een belangrijk nieuw product bij en vermoedelijk moeten wij dan denken richting een wearable.

Niet origineel
Met de nieuwe HTC One M9 heeft de fabrikant in veel ogen de plank mis geslagen. Het ontwerp is nagenoeg gelijk aan zijn voorganger, de M8 en ook qua innovaties is er niet veel nieuws te melden op dit nieuwe vlaggenschip. Alhoewel HTC zelf geen verkoopcijfers bekend maakt rondom deze nieuwe smartphone lijken de resultaten niet positief te zijn en derhalve heeft HTC inmiddels excuses aangeboden aan zijn aandeelhouders.

Op basis van deze One M9 heeft HTC deze week ook nog de M9+ aangekondigd, maar in tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zal er geen miniversie op de markt gaan komen. Wel beloofd HTC dat het het bestaande assortiment nogmaals goed gaat bekijken en waar nodig verbeteringen aanbrengen in het bestaande assortiment. Zo zal HTC ook meer gaan inzetten op wearables zoals fitnesstrackers en smartwatches. De fabrikant hoopt met deze nieuwe productlijn dat hier ruim 10% van de omzet volgend jaar mee behaald gaat worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones