‘HTC bevestigt One M10 met teaser’

‘HTC bevestigt One M10 met teaser’

Misschien hadden sommige onder ons de HTC One M10 al op het MWC 2016 verwacht, maar dat zal niet meer gebeuren. Ondertussen heeft HTC wel een eerste teaser geplaats voor de One M10, ervan uitgaande dat het toestel die naam met zich meekrijgt. Heel veel is er niet te zien, maar we weten in ieder geval al wel dat HTC met iets komt.

HTC One M10

Het MWC was er dus niet voor de HTC One M10. In plaats van een nieuw vlaggenschip te onthullen, wat Samsung en LG wel gedaan hebben, bleef HTC een beetje op de achtergrond. Zo hadden ze wat nieuws over hun virtual reality brillen en werden de nieuwe HTC Desire toestellen gepresenteerd. De HTC One M10 zit er wel aan te komen, een eerder gerucht heeft het over een presentatie op 11 april.

Hoewel deze eventuele presentatie pas over anderhalve maand is, is HTC al wel begonnen met de aandacht op het toestel te vestigen middels deze teaser. Uit de teaser kunnen we opmaken dat het toestel waarschijnlijk weer een metalen behuizing heeft, en dat de rand van het toestel een soort curve heeft. Daarnaast lijkt de hashtag #powerof10 de naam One M10 te verraden.

Specificaties

Over de HTC One M10 is nog niet heel erg veel bekend. Dit komt voornamelijk omdat de toestellen van Samsung en LG groots in het nieuws waren. Nu zal de aandacht echter toch wat meer op HTC komen te liggen, waardoor we binnenkort ongetwijfeld meer zullen weten van deze telefoon.

Wat we wel lijken te weten, zijn een aantal specificaties. Zo kunnen we een Snapdragon 820 processor verwachten met 4 GB RAM. Het scherm zal een Quad HD resolutie (1440 x 2560 pixels) hebben met een afmeting van 5,2 inch. Verder kunnen we een 32 GB interne opslag verwachten met de optie tot uitbreiding door middel van een microSD kaart. Daarnaast zal de One M10 wel weer een vingerafdrukscanner krijgen, en zou de zwarte rand met het HTC logo kunnen verdwijnen.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones