20 september 2014 door in HTC.

htcDe HTC Desire 510 ligt vanaf deze week in de Nederlandse webwinkels. Eerder deze maand werd het toestel gepresenteerd door HTC, maar nu is de telefoon ook in ons land verkrijgbaar. Deze nieuwe smartphone biedt een redelijke kwaliteit en 4G-ondersteuning tegen een relatief lage prijs.

Bijzonder aan de Desire 510 is dat het met een adviesprijs van 185 euro de goedkoopste smartphone van HTC is tot nu toe. Toch doet het toestel niet onder voor andere toestellen in deze prijscategorie.

Specificaties

De HTC Desire 510 draait op een 1,2 GHz quadcore processor en wordt daarbij gesteund met 1 GB aan werkgeheugen. Het toestel heeft een scherm van 4,7 inch met een resolutie van 480 bij 854 pixels. Daarnaast beschikt de Desire over 8 GB interne opslagruimte, eventueel uitbreidbaar via microSD.

De camera op de achterzijde van het toestel maakt foto’s van 5.0 megapixel. Op de voorkant zit een VGA-camera bevestigd. Het toestel loopt op Android 4.4 KitKat in combinatie met de Sense 6.0 software van HTC. Die software lijkt grotendeels op die van de HTC One M8. Met dit toestel ben je dus onder andere voorzien van extra features als BlinkFeed, een overzicht op je homescreen met updates van je favoriete sites.

Door de 4G-ondersteuning is de Desire 510 één van de best betaalbare 4G-telefoons. Zo kun je voor relatief weinig geld gebruikmaken van een smartphone met razendsnel internet.

Beschikbaarheid

De HTC Desire 510 ligt vanaf deze week in de Nederlandse webwinkels. In combinatie met een abonnement is het toestel al gratis te krijgen voor slechts 16 euro per maand. Los heeft het toestel een adviesprijs van 185 euro. De telefoon wordt beschikbaar gesteld in twee verschillende kleuren: Meridian Grey en Terra White.

HTC Desire 510

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones