HTC mee in notch trend met de HTC U12 Life

HTC mee in notch trend met de HTC U12 Life

Dacht je dat HTC niet mee zou gaan in de razend populaire notch trend van 2018? Niets blijkt minder waar. De fabrikant uit Taiwan lanceert zeer waarschijnlijk de HTC U12 Life met een notch.

Afgelopen weekend lekte er uit verschillende bronnen nieuws van HTC. Via een Twitterlekker lekte uit dat HTC slechts 5 smartphones uitbrengt dit jaar. Iets later bleek dat het aankomende HTC U12 Life toestel wordt voorzien van een notch (uitsparing).

HTC 2018 line-up

HTC heeft het aantal smartphone modellen de afgelopen jaren al flink beperkt. Dit jaar zien we slechts vijf telefoons van het bekende merk verschijnen. Volgens Twitteraar Original Bevo zien we naast de HTC U11 Eyes en het HTC Desire 12 tweetal alleen nog het vlaggenschip de HTC U12 en de mid-range HTC U12 Life. Met deze vijf toestellen beschikt de fabrikant wel over een complete smartphone lijn.

Zowel de HTC Desire 12 als de HTC Desire 12+ zijn gericht op het budget segment terwijl de HTC U11 Eyes en de aankomende HTC U12 Life op het middensegment zijn gericht. De HTC U12 wordt het absolute vlaggenschip. Dit toestel verwachten we met een groot full screen beeldscherm en krachtige Snapdragon 845 processor.

HTC U12 Life met Notch

Vandaag vertelt Evan Blass ons dat HTC mee gaat in de notch trend. De doorgaans goed geïnformeerde Blass zegt dat de HTC U12 Life een notch krijgt. Sinds de lancering van de Apple iPhone X met uitsparing aan de bovenkant van het beeldscherm. Daarna zijn er al snel enkele budget fabrikant geweest die een goedkope smartphone met notch hebben gemaakt. Langzaam kozen ook meer gerenommeerde fabrikanten zoals Huawei, Oppo en Asus voor de notch. Nu lijkt het alsof je in 2018 bijna niet meer om de notch heen kunt.

Helaas is er nog weinig tot niets bekend over de specificaties van de HTC U12 Life. Waarschijnlijk zal het toestel op bijna alle vlakken een upgrade zijn van de HTC U11 Life. Dit toestel wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 630 van Qualcomm.

Bekijk het laatste nieuws over HTC:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones