HTC U12 Plus verschijnt waarschijnlijk op 23 mei

HTC U12 Plus verschijnt waarschijnlijk op 23 mei

HTC maakt vandaag de lanceringsdatum van het aankomende HTC U12 of HTC U12+ vlaggenschip bekent via Twitter. De fabrikant laat daarbij enkele onderdelen zien die je normaal gesproken in een smartphone terug kan vinden.

De HTC U12 Plus verschijnt waarschijnlijk op 23 mei 2018. Het nieuwe HTC vlaggenschip is de afgelopen dagen al meerdere keren gespot. In tegenstelling tot de voorgaande HTC vlaggenschepen verwachten we dit vlaggenschip met dual hoofdcamera’s EN een dual selfie camera uitrusting. Want uit de gelekte afbeeldingen bleek dat de nieuwe HTC over twee selfie camera’s beschikt. Het aantal van vier camera’s lijkt nu bevestigd door de achtergrond van de Tweet vandaag.

HTC U12 Plus op 23 mei officieel

De Taiwanese premium smartphone fabrikant HTC lanceert haar nieuwe vlaggenschip op 23 mei aanstaande. Het is echter onduidelijk hoe het merk de HTC U11 opvolger noemt. Men denkt HTC U12, HTC U12 Plus of beide vlaggenschepen mogen verwachten. De meeste lekken maken melding van de HTC U12 Plus. In tegenstelling tot veel collega’s kiest HTC niet voor een iPhone X notch. Wel heeft de onderneming gekeken naar de vlaggenschepen van LG als het gaan om het ontwerp. De telefoon lijkt veel op de LG V30. In de Tweet van het merk staat “A Phone that is more than the sum of its specs” en dat kun je vertalen in: een telefoon die meer is dan de som van al de specificaties.

De afbeelding toont ons verschillende onderdelen die je in een telefoon vind. Bovenin tref je twee selfie camera’s en er zijn ook twee hoofdcamera’s waar te nemen. Rechts zien we een hybride dual sim lade.

Verwachte HTC U12 specificaties

De HTC U12 Plus zal vermoedelijk volledig voldoen aan alle eisen van een premium smartphone in 2018. Een van de grote pluspunten van dit toestel zal de front camera zijn. Daar verwachten we namelijk een tweetal camera’s. HTC zal ook voor een tweetal camera’s achterop gaan. In de bovenstaande gelekte afbeelding zie je het duo horizontaal in het midden. Het vlaggenschip beschikt over een groot 6 inch beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. De behuizing is vrij zeker waterdicht en IP68 gecertificeerd. In tegenstelling tot de LG G7 ThinQ, Apple iPhone X en Huawei P20 heeft de HTC geen notch. De krachtbron is een Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Deze krachtige octa core processor krijgt 6 GB werkgeheugen en meer dan genoeg opslagruimte. Er is ruimte voor een microSD kaart. Op het gebied van camera’s verwachten we er twee aan de voor- en achterkant. Het vlaggenschip draait op Android 8 Oreo en men verwacht een 3.400 mAh accu.

Al die specificaties zorgen er natuurlijk wel voor dat de HTC een flink prijskaartje krijgt. Wil je straks een HTC U12 Plus abonnement afsluiten? Dan kun je prijs de telefoon waarschijnlijk met de prijs van premium smartphones zoals de LG G7 ThinQ en Samsung Galaxy S9 vergelijken.

HTC U12 Plus leak HTC U12 Plus front

Bekijk het laatste nieuws over HTC:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones