20 januari 2014 door in Huawei.

HuaweiAfgelopen jaar heeft Huawei al laten zien dat ze een serieuze speler zijn op de mobiele markt. De Huawei Ascend P6 en de Huawei Ascend Mate waren voorbeelden van smartphones met indrukwekkende specificaties en een prachtig design. Deze kracht wilt Huawei verder uitbreiden. Er gaan geruchten dat Huawei op dit moment bezig is met de ontwikkeling van een high-end smartphone die dankzij zijn krachtige specificaties en verbluffende design goed genoeg zou zijn om een serieuze concurrent voor de Samsung Galaxy S5 en iPhone 6 te kunnen worden.

Nieuwe High-End smartphone van Huawei op komst

De geruchten gaan dat Huawei aan een zeer krachtige smartphone werkt. Dit toestel zou qua design en specificaties heel goed kunnen concurreren met de nieuwste Samsung Galaxy en iPhone. Naar verluid krijgt het nieuwe toestel een processor met 8 kernen en een qHD scherm met 2560 x 1440 pixels. Ook zou de nieuwe Huawei – waar de naam nog niet van bekend is gemaakt – een 16 megapixels camera krijgen en een grote accu met 3050 mAh.

Huawei combineert design met krachtige specificaties

De grote kracht van Huawei gaat hem niet alleen in de hoge specificaties zitten. Naast uitstekende specificaties wordt er bij het nieuwe toestel ook heel veel aandacht gegeven aan het design. De Huawei Ascend P6 vonden wij qua vormgeving al een fantastische telefoon, maar het nieuwe design wordt nog vele malen beter.

Huawei verkocht in 2013 al genoeg smartphones om een derde plek te kunnen bemachtigen. Of ze het voor elkaar krijgen om de concurrenten Samsung en Apple te verslaan is nog de vraag. Ze doen in elk geval heel erg hun best.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones