Huawei Nova geregistreert als merknaam

Huawei Nova geregistreert als merknaam

Huawei kondigt aanstaande donderdag bij hun event op de IFA beurs hoogstwaarschijnlijk een geheel nieuwe lijn aan, genaamd Nova. Eerdere geruchten hierover wezen op een geheel nieuw merk naast Huawei en Honor. Wij hebben echter een merkregistratie ontdekt van Huawei Nova, wat de kans groter maakt dat het om een nieuwe serie van Huawei zelf gaat. Dat Huawei aanstaande donderdag een nieuwe lijn gaat aankondigen wordt in elk geval steeds duidelijker.

Merknaam Huawei Nova

In onderstaande afbeeldingen is duidelijk te zien dat het merk Huawei Nova als een geheel geschreven gaat worden. Volgens geruchten gaat de lijn Nova zich vooral richten op het maken van “vrouwvriendelijke” smartphones en wordt er veel aandacht besteed aan de front camera. De smartphone is momenteel te veel gericht op de man en daar ligt volgens Huawei nog een grote markt. Het logo en de merknaam zijn inmiddels vastgelegd en we zijn erg benieuwd met welke nieuwe smartphones we donderdag worden getrakteerd.

Schermafbeelding 2016-08-30 om 14.48.16

huawei-nova

Volg alles over de IFA beurs

Het zal je niet zijn ontgaan dat deze week de IFA beurs van start gaat. Onze redacteur Jasper zal hierbij aanwezig zijn en vanuit Berlijn onze website van nieuws voorzien over alle nieuwe smartphones die er de komende tijd aan zitten te komen. Huawei Nova is zeker iets om in de gaten te houden. Zodra we meer informatie hierover hebben, brengen we je daar live van op de hoogte.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones