18 november 2014 door in Apple.


iOS 8.1.1Apple
heeft gisteren een update voor haar iOS-apparaten uitgebracht: iOS 8.1.1. Deze moet de stabiliteit en performances verbeteren voor de  iPhone 4s en iPad 2.  Wat er verder meekomt en Apple vast niet bedoelde, was een storing bij iMessage. Ook al zegt Apple’s systeemstatus van niet. Alles op groen en geen meldingen van storingen te bekennen. Maar we kunnen vrijwel zeker zijn dat het berust op toeval, aangezien iOS-gebruikers met oudere versies ook problemen ondervinden.

Verbeteringen

De bedoeling van de update is om de performances van de iPhone 4s en de iPad 2 een boost te geven. Sinds de uitkomst van iOS 8 is het de vierde update waarin bugjes worden verbeterd en functionaliteiten worden verbeterd.

De nieuwe update is beschikbaar voor alle iOS-apparaten vanaf de iPhone 4s en de iPad 2. Voor de iPod touch is het vanaf de vijfde generatie apparaten. Je kunt je iPhone, iPad of iPod updaten als je naar je algemene instellingen gaat of door je telefoon met het kabeltje aan de computer te hangen en iTunes op te starten.

Storing iMessage

Het zou wel voorbarig zijn als we meteen stellen dat de iMessage-storing met update iOS 8.1.1 meekomt, aangezien ook iOS 8-gebruikers beweren dat hun berichten niet probleemloos worden verzonden en ontvangen. Er zijn honderden klachten binnengekomen.

De laatste tijd werkt iMessage niet helemaal lekker. Momenteel loopt er zelfs een rechtszaak tegen Apple. Een mevrouw, inmiddels Android-gebruiker, is boos dat een aantal berichten niet goed werden verstuurd en/of ontvangen.

Mocht jij d’r ook helemaal klaar mee zijn: onlangs lanceerde Apple een afmeldpagina voor de dienst.

Geef een reactie


nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones