iphone-6s-image
2 oktober 2015 door in Apple.

Het is vandaag 2 oktober, en dat betekent dat het mogelijk is om de iPhone 6s en iPhone 6s Plus te bestellen bij de providers KPN, T-Mobile en Vodafone. Het gaat hier om de pre-order fase, waar je de nieuwe iPhones dus kan reserveren. Een week later, op 9 oktober, zullen de telefoons geleverd worden aan de kopers. De providers hanteren hier het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’-principe. Mocht je dus graag een nieuwe iPhone 6s willen bestellen, dan zal je er snel bij moeten zijn. Kijk op deze pagina voor alle iPhone 6s aanbiedingen, en op deze pagina voor de iPhone 6s Plus aanbiedingen.

Prijs nieuwe iPhones

Als je ervoor kiest om de nieuwe iPhone los te kopen, dan kan je rekenen op een flinke som geld. De adviesprijs voor een losse iPhone 6s begint namelijk bij 749 euro. Dit is het model met 16 GB opslagruimte. Wil je meer opslagruimte, dan betaal je respectievelijk 859 of 969 euro voor 64 GB of 128 GB geheugen.
De iPhone 6s Plus is nog net wat duurder dan de iPhone 6s. Daar beginnen de prijzen bij 859 euro, en lopen ze door tot 1079 euro voor het model met 128 GB geheugen. Als je kiest voor een abonnement, zal je minder kosten in een keer hoeven te betalen, wat wellicht een fijnere gedachte is voor meeste.
Beide telefoons zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: grijs, zilver, goud en roségoud.

Over de nieuwe iPhone

Het design van de nieuwe iPhones zijn gelijk gebleven, maar Apple heeft de iPhone 6s wel op een aantal vlakken weten te verbeteren ten opzichte van de iPhone 6. Zo is er een nieuwe processor die tot wel 70% betere prestaties zal leveren, en 90% betere GPU prestaties. Verder heeft Apple de twee camera’s van een upgrade voorzien. De camera op de achterkant gaat van 8 naar 12 megapixels, waar de frontcamera van 1,2 naar 5 megapixels gaat. Daarnaast is er een nieuwe functie toegevoegd, genaamd 3D Touch. Hierdoor wordt het scherm van de iPhone 6s drukgevoelig, en weet het of je hard of zacht drukt. Hierop kunnen verschillende acties uitgevoerd worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones