iPhone SE; de meest betaalbare iPhone geïntroduceerd

iPhone SE

Top fabrikant Apple bewijst haar kwaliteiten weer. iPhone-fans werden vandaag niet alleen beloond met een nieuwe iOS 9.3 maar ook met de intree van de iPhone SE! Zoals Apple’s CEO Tim Cook het zegt; “iPhone is the most loved smartphone in the world. Today we’re introducing a new iPhone to the family.”

Compacte iPhones

Volgens Greg Joswaik, vice president van iPod, iPhone, and iOS product marketing voor Apple Inc, zijn 4-inch iPhone een belangrijk onderdeel van Apple’s assortiment. Apple verkocht ruim 30 miljoen 4-inch iPhones alleen al in 2015. De compacte toestellen zijn geliefd bij veel mensen en een groot aantal klanten die overstappen vanuit Andriod doen dat met een 4-inch toestel.

Mensen smeekte Apple om de 4inch in de lineup te houden en Apple heeft naar deze mensen geluisterd!

Nieuwe iPhone SE

De nieuwe iPhone SE lijkt van buitenaf op de iPhone 5. Het toestel heeft een 4-inch Retina scherm en een A9 chip met M9 motion co-processor. De A9 chip maakt het een zeer krachtige machine en de SE is twee keer zo snel als de iPhone 5s en net zo snel als de iPhone 6s. Niet alleen in processorsnelheid maar ook grafisch is de iPhone SE gelijkwaardig aan de 6s. Grafisch is de iPhone SE zelfs drie keer zo snel als de 5s.

iPhone SE Gaming

Apple geeft de compacte SE ook nog eens haar beste camera mee, de 12‑megapixel iSight camera met 4K video. Daarnaast kun je met Live Photo’s snel meerdere momenten achter elkaar fotograferen en zo je foto’s tot leven brengen. De Facetime HD camera met Retina Flash laat je selfies nemen in het donker. De retina flash is namelijk drie keer meer helder dan een normale flash.

Compacte iPhone maar zeer geavanceerd

Ook deze iPhone is mega veilig. Dankzij Touch ID ontgrendel je het toestel met jouw vingerafdruk. Touch ID is niet alleen voor het ontgrendelen, je kunt hiermee ook betalen dankzij Apple Pay.

De iPhone SE geeft je zelfs een persoonlijke assistent. Met Siri heeft Apple een personal assistent voor iedere iPhone eigenaar gecreëerd. Je kunt tegen Siri praten en zij beantwoord al jouw vragen. Zo kun je haar bijvoorbeeld vragen om al je foto’s te tonen die je in februari hebt gemaakt.

Apple SE bestellen vanaf 25 maart

Deze compacte maar zeer krachtige iPhone SE kun je vanaf 25 maart bestellen en is eind mei in 110 landen verkrijgbaar.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones