iPhone X gebruikers klagen over krakende speaker

iPhone X gebruikers klagen over krakende speaker

Diverse Apple iPhone X gebruikers ervaren een krakend geluid dat uit de voorste speaker komt. Dit komt wanneer zij het volume op de maximale of hoogste stand hebben. De gebruikers melden zich online in diverse discussiegroepen.

Dat meldt MacRumors, een website die zich volledig toespitst op Apple producten.

Bovenstaand probleem komt voor wanneer gebruikers audio afspelen, telefoongesprekken voeren en video’s bekijken. Ook wanneer het alarm afgaat (bijvoorbeeld bij het zetten van een wekker) kraakt de voorste speaker behoorlijk. Dit blijkt uit de verhalen van diverse ‘gedupeerden’. Het lijkt er niet op dat het probleem zich begeeft binnen één specifieke iOS versie, het besturingssysteem waar Apple’s nieuwste kroonjuweel op draait. Het toestel is sinds ongeveer anderhalve week verkrijgbaar in ons land en draait standaard op iOS 11. Het is overigens wel opvallend dat slechts één speaker kraakt. De onderste speaker werkt namelijk naar behoren, zo valt online te lezen. Apple heeft nog niet gereageerd op de berichten. Of het probleem derhalve valt op te lossen middels een software-update, valt niet te zeggen.

iPhone X

Problemen stapelen zich op voor de iPhone X

Het bovenstaande probleem is niet de enige waar de Apple iPhone X mee te kampen heeft sinds de lancering. Enkele dagen na uitkomst bleek namelijk dat het scherm kuren vertoont bij koude temperaturen. Gebruikers in landen waar de temperatuur rond het vriespunt ligt meldden namelijk dat het beeldscherm ‘bevroor’, en dus niet meer reageerde op aanrakingen. Eergisteren kwam er nog een probleem met het beeldscherm aan het licht. Enkele gebruikers hebben namelijk last van een groene streep aan de linker- of rechterzijde van het beeldscherm. Deze is spontaan ontstaan en lijkt te duiden op niet goed functionerende pixels. Al met al kun je stellen dat de lancering dus niet echt vlekkeloos verloopt. Jammer, in principe is de iPhone X namelijk een echte topper.

Over de iPhone X: spannendste iPhone in jaren

De Apple iPhone X is namelijk zonder twijfel een van de meest spannende iPhones ooit gemaakt. Het design is ten opzichte van de iPhone 7 compleet op de schop gegaan. In de praktijk houdt dit in dat de iPhone X is voorzien van een compleet glazen behuizing mét stof- en waterdichtheid. Niet alleen mooi, maar ook praktisch. Zo kun je het toestel nu draadloos opladen en ook bijvoorbeeld tijdens een regenbui gebruiken. Daarnaast is de iPhone X voorzien van een duale camera aan de achterkant. Hierdoor kun je indrukwekkende scherptediepte-effecten creëren. De Apple iPhone X is verkrijgbaar in twee varianten. Het instapmodel huisvest 64 GB aan opslag en kost 1159 euro. Het uitgebreide model heeft de beschikking over het viervoudige aan opslag en kost 1329 euro.

 

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones