Jelly
3 mei 2017 door in Algemeen.

Zijn de hedendaagse smartphones te groot voor je? Dan heeft Kickstarter voor jou de ultieme oplossing, een Jelly. Het is een klein 4G toestel, dat draait op Android 7 Nougat. Je leest het goed, alle functionaliteit van een echte smartphone, maar dan klein!

Kijk je regelmatig reikhalzend terug naar vroeger, toen we nog clambshell phones hadden, Nokia heer en meester was en toestellen niet zo mega groot waren? Jelly brengt het smartphone formaat terug naar klein. Grote merken als Samsung, LG en HTC gaan alleen maar groter en groter. Voor diegene die hun smartphone echt in één hand willen houden en kleine broekzakken hebben is dit Kickstarter project een super mooi alternatief.

De Jelly

De Jelly wordt voorgesteld als de kleinste 4G smartphone en het apparaatje is ook klein. De afmetingen zijn 92,3 mm bij 43 mm en 13,3 mm. Het compacte toestel heeft een 2,45-inch beeldscherm met een resolutie van 240 x 432 pixels. Tegenwoordig zijn de smartphones allemaal veel groter geworden. De Samsung Galaxy S8 is leverbaar in schermen vanaf 5,8-inch en ook meer voordelige telefoons zoals de Motorola Moto G5 beginnen bij 5-inch. Daardoor lijkt de Jelly een klein beetje op een speelgoed apparaatje.

Jelly 4G

Maar laat je niet voor de gek houden door het geinige toestelletje. Want ondanks het formaat zijn de prestaties weldegelijk daar. Niet dat deze telefoon je gaat verrassen op snelheid. Nee, de Jelly is gewoon een volwaardige Android smartphone. De telefoon draait op Android 7.0 Nougat en nog belangrijker, het toestel ondersteunt 4G LTE. Het is dus een functionele telefoon met een zeer bescheiden formaat.

Specificaties Jelly

De smartphone wordt door een quad-core 1,1 GHz processor aangedreven. We mogen er vanuit gaan dat het een voordelige MediaTek chip is. De smartphone is leverbaar in twee versies. Het basis model heeft 1 GB werkgeheugen en 8 GB aan intern geheugen. De Jelly Pro is ruimer bedeeld en ontvangt 2 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslagruimte. Je kunt de geheugencapaciteit uitbreiden met 32 GB ten kosten van de tweede SIM-kaart. Het tweetal is uitgerust met twee camera’s. Een 8-megapixel camera achterop en een 2-megapixel camera voor selfies. De telefoon ondersteunt dual SIM, heeft GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 en een 950 mAh batterij. Je kunt de Jelly reserveren in het wit, zwart of blauw.

Jelly 4G

De super compacte Android Nougat telefoon wordt gemaakt door Unihertz en dit bedrijf is gevestigd in China. Je kunt het toestel wereldwijd bestellen via Kickstarter. De Jelly kost 59 dollar voor de vroege vogels, maar die zijn helaas uitverkocht. De telefoon is nu vanaf 69 dollar (63 euro) beschikbaar. De Jelly Pro kost 85 dollar (78 euro). Het Kickstarter initiatief heeft het financieringsdoel al behaald. De smartphone levering moet ergens in augustus 2017 starten.

Wil je een super klein toestel waarmee je de hedendaagse functionaliteit hebt dan is de Jelly een goed alternatief. Een smartphone kopen via een Kickstart initiatief is natuurlijk niet vrij van risico’s. De fabrikant heeft namelijk nog verschillende hobbels te overwinnen.

 

Jelly 4G Jelly 4G Jelly 4G Jelly 4G

Reacties (4)
martha schreef op 2 augustus 2017 om 22:02

Ideaal.

waar kan je het bestellen, of kopen (Jellyphone)

F v Beurden schreef op 15 augustus 2017 om 18:37

Wanneer, waar kan ik deze telefoon kopen, liefst in een winkel.

Toos schreef op 30 augustus 2017 om 16:40

Waar kan ik de Jelly smartphone kopen?

Jasper van Wezel schreef op 31 augustus 2017 om 09:57

Hi
Je kunt de Jelly waarschijnlijk alleen direct via het bedrijf kopen.
Wij kunnen je echter niet vertellen welke kosten daar allemaal bijkomen ivm eventuele invoer en verzenden.
Je zou hier eens kunnen kijken voor meer informatie: https://www.ogadget.com/products/jelly

Voor minder geld heb je trouwens ook een 4,5 inch Lenovo B

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones