Keramische behuizing voor Huawei Ascend P8

Huawei Ascend P7 Sapphire editionDe Huawei Ascend P8 zal pas begin 2015 in de winkels liggen, maar er zijn nu al specificaties uitgelekt. Tot nog toe was er niet veel bekend over het nieuwe vlaggenschip van Huawei, maar het lijkt erop dat de P8 een keramische behuizing zal krijgen.

Verder zou het toestel zijn gemaakt van metaal. Dat stelt het doorgaans goed ingelichte MyDrivers. Het is niet voor de eerste keer dat de site informatie over onaangekondigde apparaten goed voorspelt.

Metaal en keramiek

De nieuwe informatie komt toch niet geheel onverwachts. Huawei maakte zelf in maart al bekend dat het werkt aan een toestel van metaal en keramiek. Er werd toen echter nog geen nadere informatie gegeven over het toestel zelf. De huidige toestellen van de Chinese smartphonefabrikant zijn over het algemeen gemaakt van kunststof.

Dat zou dus veranderen bij de Huawei Ascend P8, die na de Ascend P7 het nieuwe vlaggenschip van Huawei moet worden. Het zou de eerste smartphone zijn die wordt uitgerust met het nieuwe materiaal. Wanneer het toestel zal worden geïntroduceerd is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat de P8 zal worden onthuld tijdens de gadgetbeurs CES in Las Vegas.

Keramische behuizing

De geruchten, die wijzen op een metalen frame met een keramische achterzijde, zouden betekenen dat Huawei van de Ascend P8 een zeer duurzaam toestel maakt. Naast de behuizing zou de telefoon een 5,2 inch scherm krijgen met een full hd-resolutie. Tevens zou het scherm bij de randen licht zijn omgebogen, een technologie die bij de iPhone 6 ook zit ingebouwd.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones