LeEco Le2S gespot, toestel met waarschijnlijk 8 GB RAM

LeEco Le2S gespot, toestel met waarschijnlijk 8 GB RAM

LeEco neemt geen genoegen met minder. Weibo laat ons vandaag weten dat de relatief nieuwe smartphone fabrikant uit China misschien wel het eerste toestel lanceert met 8 GB, de LeEco Le2S.

De nummer één televisie fabrikant LeTV is na de naamswijziging naar LeEco niet meer te houden. Het wereldwijde internet en technologie bedrijf is actief op erg veel terreinen waaronder smartphones en zelfs elektrische auto’s. Tesla pas maar op!

LeEco Le2S met 8 GB RAM

LeEco wist zijn Le2 vlaggenschip als eerste smartphone aan te drijven met een Snapdragon 820 van Qualcomm. Met de opvolger van het razendsnelle toestel wil het innovatieve bedrijf weer records te breken. Volgens geruchten vanuit China wil het bedrijf het record van werkgeheugen in een smartphone verbreken. Terwijl reguliere vlaggenschepen, zoals de Samsung Galaxy S7, 4 GB werkgeheugen bezitten in 2016, zijn er enkele die daar bovenuit toornen met 6 GB RAM. LeEco wil het naar 8 GB brengen met de nieuwe LeEco Le2S.

LeEco Le2S

Le2S heeft waarschijnlijk een enkele camera achterop en één selfie camera voor. Het toestel draait naar alle waarschijnlijkheid op de nieuwste Snapdragon 821. Qualcomm heeft deze nieuwe chipset recent geïntroduceerd en het is op dit moment de enige processor die een hoeveelheid van 8 GB werkgeheugen ondersteund. Naast de krachtige Snapdragon zal het toestel 64 GB aan opslag bieden.

LeEco Le2S in beeld

De Chinese bron van de vermeende 8 GB geruchten toont ons ook twee foto’s van een op het oog prachtig toestel. Dit zou wel eens de nieuwe LeEco Le2S kunnen zijn. Helaas zien we behalve het bovenste deel weinig. De foto’s van de LeEco laten een smartphone zien met een gebogen beeldscherm gemaakt van 2.5D glas. De voorkant lijkt als twee druppels water op de huidige LeEco Le2 krachtpatser. Wat ook opvalt zijn de besels langs het scherm, dankzij het gebogen glas loopt het beeldscherm schijnbaar naadloos over in de achterkant.

LeEco Le2S

LeEco heeft grootse plannen

Het bedrijf is in november 2004 opgericht en maakte tot voorkort voornamelijk TV’s. Daar houd het niet meer op. Op telefoon gebiedt wist de onderneming te verrassen door een super snelle vlaggenschip op de markt te brengen, de LeEco Le2. Volgende week verwachten we al een ander toestel van de fabrikant, de Cool1. Het toestel is een samenwerking van Coolpad en LeEco en verschijnt 16 augustus.

Coolpad cool 1

Niet alleen Samsung, HTC en Huawei hebben een concurrent aan LeEco. Ook Tesla heeft een concurrent aan het Chinese bedrijf. Deze week werd bekend dat de onderneming een fabriek van 2 miljard dollar gaat bouwen in China voor de fabricage van de LeEco elektrische auto’s.

LeEco car

We kunnen nog veel verwachten van LeEco. Hopelijk zien we snel meer van de LeEco Le2S met 8 GB werkgeheugen.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones