LeEco Lex720 een dual camera smartphone met glimlach

LeEco Lex720 een dual camera smartphone met glimlach

LeEco is een Chinese smartphone fabrikant met een twist. De nieuwe LeEco Lex720 is hiervan een goed voorbeeld. Het nieuwe toestel glimlacht je tegemoet. De smartphone heeft dubbele camera’s die samen met de twee LED flitsers een gezichtje vormen.

In een immense markt als China moet je als nieuwkomer een naam maken. LeEco doet dat goed. De LeEco LeMax 2 kwam volgens Antutu uit op de derde plaats van snelste smartphones in het eerste halve jaar van 2016. Het toestel kwam als eerste met de Snapdragon 820. De processor van Qualcomm die in 2016 fungeert als een van de kenmerken van een vlaggenschip.

LeEco Lex720 Antutu

Het nieuwe LeEco toestel dat misschien wel de opvolger van de LeMax 2 is, is eerder al gespot op Antutu. Daar scoorde het hoog en zagen we als processor de MS8996Pro. Dat kan de code van de nieuwe Snapdragon 821 zijn. In dat geval krijgt LeEco misschien weer een primeur en lanceert het wederom als eerste fabrikant een toestel met de nieuwste Snapdragon. In dat geval moet LeEco ASUS wel voor blijven.

Uit de gegevens van Antutu kunnen we opmaken dat de nieuwe LeEco ook een krachtpatser is. Waarschijnlijk dus aangedreven door Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 821. Verder maakt de benchmark melding van 4 GB werkgeheugen met 32 GB aan opslag. Het toestel krijgt waarschijnlijk twee 16-megapixel camera’s achter om Pokemon´s te jagen en een 8-megapixel selfie camera. De LeEco draait op Android 6.0 Marshmallow.

LeEco Lex720 Geekbench

Gister zagen we op Geekbench ook een Lex720 langs komen. Dit toestel scoorde niet uitzonderlijk, maar de specs komen overeen met de verwachtingen van het nieuwe toestel. Het toestel in de test heeft een 2,19 GHz Qualcomm processor en dit betekent dat het een Snapdragon 821 kan zijn. Want de nieuwe Snapdragon is een overgeklokte Snapdragon 820 geklokt op 2,15 GHz tot 2,3 GHz. Geekbench bevestigd ook 4 GB aan werkgeheugen en Android Marshmallow als processor.

Geebench Lex720

Uit foto´s van het toestel komen duidelijk de antenne-lijnen naar voren bovenin en onderop. Vooral de vrolijkheid van achterkant is opvallend met een vingerafdrukscanner onder de glimlach. Aan de voorkant zie je een beeldscherm van 2.5D gerond glas en het 1080p beeldscherm heeft zeer dunne bezels. Het toestel ziet er uit als een high-end smartphone en we zijn zeer benieuwd of de LeEco Lex720 als eerste smartphone verschijnt met de nieuwe Snapdragon 821. Wordt het LeEco, Asus of pakt Samsung de eer?

LeEco Lex720LeEco Lex720

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding