Gerucht: iPhone 7 32GB kost slechts € 713.

Gerucht: iPhone 7 32GB kost slechts € 713.

De Apple presentatie op 7 september in San Francisco is het moment waarop velen fans van de iPhone zitten te wachten. Twee gloednieuwe toestellen worden op die dag aan het publiek geïntroduceerd. Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zijn al uitgebreid gelekt en we weten al veel van de specificaties van de toestellen. Van die kennis maakt Lelada slim gebruik. De wholesale partner van Apple in China nodigt zijn landgenoten uit de iPhone 7 in de preorder te bestellen. De instap iPhone 7 met 32 GB kost volgens Leleda 5.288 Yuan (circa 713 euro).

Zal het toestel echt vanaf 713 euro in de markt gezet worden?

iPhone 7 preorder Leleda

Leleda iPhone 7Het is nog enigszins onzeker of we überhaupt twee toestellen met de naam 7 gaan zien. Aangezien het design van beide toestellen niet rigoureus is veranderd, was men sceptisch of Apple de toestellen wel iPhone 7 zou
noemen. Leleda niet. Het Chinese bedrijf dat uitgebreid laat zien dat zij een officiële partner zijn van Apple en biedt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan voor de preorder. Het bedrijf bewijst via documenten dat het echt een partner van Apple is. Echter zijn deze documenten niet door ons te vertalen. We kunnen dus niet met zekerheid zeggen dat de documenten officieel zijn.

Je kunt bij Leleda de beide toestellen alvast bestellen. Daarvoor moet je wel 99 Yuan aanbetalen. De prijs van beide toestellen geeft het bedrijf niet expliciet op. Via Weibo laat het bedrijf echter wel weten dat Artesyn Technologies heeft gemeld dat het toestel in de ochtend van 8 september in Beijing wordt gelanceerd. De iPhone 7 32GB versie is dan beschikbaar voor slechts 5.288 yuan (circa 713 euro). Als dat daadwerkelijk de prijs is, is het toestel goedkoper dan de iPhone 6s tijdens de gelanceerd.

Leleda Apple wholesalepartner

Verwachte iPhone 7 specs

De iPhone 7 zal worden aangedreven door de nieuwe A10 processor met 3 GB aan werkgeheugen en de opslagcapaciteit begint bij 32 GB. Het toestel heeft een 4,7-inch Full-HD LCD scherm. Dat is een behoorlijke vooruitgang in vergelijking tot de iPhone 6S. Onder het beeldscherm verwachten we dit keer geen fysieke home knop. Een andere nieuwe feature van de 7 is dat je een koptelefoon aansluit via de lightning poort. We verwachten dan ook dat het toestel behoorlijk dunner is dan zijn voorganger.

iPhone 7 Home knopiPhone 7 Lightning

 

iPhone 7 Plus of Pro

Het tweede toestel dat wij 7 september verwachten is waarschijnlijk de iPhone 7 Plus. Er wordt echter ook veel gesproken over de iPhone 7 Pro. In grote lijnen heeft het toestel vergelijkbare specificaties. Het is alleen groter en heeft enkele speciale specs. De 7 Plus heeft een 5,5 inch beeldscherm met volgens de verwachtingen 2K resolutie. Achterop heeft het toestel twee 13-megapixel camera’s. Het krijgt ook de A10 processor met 3 GB werkgeheugen.
Beide toestellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Veel besproken is de nieuwe blauwe kleur.

iPhone 7 Plus kleuren

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste aanbieding