LG Diwali bericht, een sneer naar exploderende Note 7

LG Diwali bericht, een sneer naar exploderende Note 7

De Galaxy Note 7 batterijen blijven Samsung problemen geven. Het lijkt er zelfs op dat de nieuwe batterij van de veilige Note 7 ook problemen ondervind. Tot nu toe heeft LG zijn landgenoot met rust gelaten, tot nu. LG laat klanten in India weten dat zij een veilige LG hebben en wenst iedereen een veilig Diwali.

De malaise bij Samsung is natuurlijk uiterst geschikt nieuws voor concurrenten. Het ideale moment om even een por uit te delen naar de Koreaanse fabrikant. Landgenoot LG is één van de laatste bedrijven die een sneer uitdeelt aan Samsung in verband met de Galaxy Note 7 batterij incidenten. De sneer komt op een pijnlijk moment aangezien Samsung de levering van de veilige Notes weer heeft opgestart en er nu al weer problemen zijn ontdekt. Het lijkt er helaas op dat Samsung´s problemen nog niet met de noorderzon zijn vertrokken.

LG Diwali bericht

LG heeft recent zijn laatste vlaggenschip de LG V20 geïntroduceerd. Het 5,7-inch toestel neemt het op tegen de Galaxy Note 7 en nu is het ideaal moment voor een kleine steek naar de geplaagde landgenoot. LG heeft zijn smartphone gebruikers in India berichten gestuurd met de mededeling dat het bedrijf hun toestellen meerdere keren test om de veiligheid te waarborgen van het meest waardevolle voor het bedrijf, zijn klanten. Het bericht is natuurlijk een duidelijke sneer naar de problemen van Samsung´s nieuwste toestel.

Diwali

Diwali is een oeroud festival in India dat wordt gevierd in de herfst of lente. In 2016 zal Diwali plaatsvinden op 30 oktober. LG heeft besloten om alvast te beginnen met het verzenden van de beste wensen nu het nieuws van de Note 7´s nog actueel is.

Diwali bericht

LG DiwaliHet bericht dat aan de klanten van LG gestuurd is in India bevat het volgende bericht: “Het nieuws gehoord van exploderende producten? Bij LG gaan onze producten door meerdere tests om de veiligheid van het meest waardevolle voor ons te verzekeren – JIJ. Heb een veilige Diwali met LG.

In september plaatste Motorola al een soortgelijk bericht in een reclame uiting die de nadruk legde op de hoge standaarden waarop Moto zijn producten maakt. Het bericht was echter niet zo nadrukkelijk als de persoonlijke berichten van LG naar zijn klanten in India.

Voorbereiding LG V20 campange

Een van de redenen voor deze agressieve campagne van LG is waarschijnlijk de lancering van de LG V20 in het land. LG zal zijn nieuwste vlaggenschip zeer binnenkort lanceren in India. Het toestel is een ware tegenstander van de Galaxy Note 7.

LG V20

De LG V20 lijkt op de LG G5 en beide toestellen hebben een dual camerasetup aan de achterkant. De V20 is echter een stuk groter met twee beeldschermen. Het toestel heeft een super sterke aluminium jas en is beschermt tegen behoorlijke vallen. De LG V20 is namelijk MIL-STD-810G gecertificeerd. De smartphone is zeer dun maar heeft geen modulair design. Het 5,7-inch Quad-HD beeldscherm achter Corning Gorilla Glass 4. De LG V20 draait als eerste smartphone op Android 7 Nougat en heeft alle vlaggenschip specificaties. Een Snapdragon 820 processor met 4 GB werkgeheugen geeft de smartphone snelheid. Je krijgt 64 GB opslag capaciteit en net als de LG V10 is de V20 gemaakt voor de muzikale smartphone fan. Het toestel beschikt over een 32-bit Hi-Fi Quad Digital-to-Analog Converter.

LG V20

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones