12 januari 2015 door in LG.

Nog even, en dan krijgen we de opvolger van de LG G3 onder ogen. Dat was LG‘s absolute topper het afgelopen jaar. Maar LG wil zich graag onderscheiden en wil daarom risico’s nemen met de verwachte LG G4. “We moeten wel”, zegt topman Ken Hong van het bedrijf in een interview met TrustedReviews. Maar hoe komt dat eruit te zien?

Minder loyale klanten

Daarover wil de topman nog niet echt uitlatingen doen. In ieder geval wordt er dieper ingedoken op “het belang van onderscheidende aspecten”. Hij denkt dat Android-gebruikers niet zo loyaal zijn als iOS-gebruikers en dat je daarom veel moeite moet doen om je klanten bij je te houden. Ofwel, “we kunnen niet achterover gaan zitten.” Klanten moeten gewonnen worden.  Hoe fijn ze de LG G3 ook vonden.

Als de topman LG vergelijkt met de concurrentie, zegt hij dat ze smartphones hebben met dezelfde specificaties. Dat moet anders dus. “Hoe kun je opvallen als je hetzelfde doet als de rest?” Klanten moet

LG G Flex

De LG G3 werd in mei 2014 aan het grote publiek getoond. De verwachting is dan ook dat de LG G4 ook rond mei dit jaar wordt geintroduceerd. Overigens is die naam nog niet bevestigd, maar deze ligt wel voor de hand.

We leggen de aandacht dan ook nog even op de opvolger de LG G Flex: De LG G Flex 2. Deze heeft een flexibel beeldscherm. Die is een halve inch kleiner (5,5 inch) dan z’n voorganger (6 inch). Ook heeft de resolutie een boost gekregen en het Gorilla Glass een extra coating waardoor het scherm nog eens 20 procent sterker is.

Het toestel heeft de nieuwe Snapdragon 810-processor onder de motorkap zitten, welke we aankomend jaar ongetwijfeld vaker zullen tegenkomen bij de presentatie van nieuwe toestellen van grote fabrikanten.

Note: de foto bovenaan dit artikel is van de LG G3.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones