lg-press
15 december 2015 door in LG.

Laatst schreven we nog over de 5 verwachtingen voor de LG G5, waar we een aankondiging van de LG G5 in februari noemde, bij het MWC aan het einde van de maand. Als we de nieuwe geruchten mogen geloven, dan zullen we dat toch nog even uit moeten stellen. Het nieuwe gerucht spreekt namelijk van een aankondiging van de LG G5 in april 2016. Daarnaast beweert de bron dat er een opvolger zal komen voor de LG V10.

LG G5 presentatie

Het Koreaanse Daum beweert dus dat LG de G5 niet in februari maar op zijn vroegst in april aan zal gaan kondigen. Uiteraard is dit ook wel goed mogelijk, aangezien de LG G4 ook in april aangekondigd werd. Toch hoopte iedereen er wel een beetje op dat dit wat eerder zou worden. Wellicht dat LG dit uit tactische overwegingen doet, aangezien de focus in februari vooral op de Galaxy S7 van Samsung en in mindere mate op de One M10 van HTC zal liggen. Door een eigen aankondiging wat later te laten gebeuren, zal er meer media-aandacht zijn voor de G5.

Opvolger voor LG V10

Deze zelfde bron beweert ook dat LG geen opvolger uit zal brengen voor de G Flex 2. Wel zou er een opvolger zijn voor de LG V10. Of dit betekent dat LG te G Flex serie stop zet, of dat LG vindt dat de V10 die serie op moet volgen, is niet helemaal bekend.

Overigens verschijnt de LG V10 officieel pas in januari 2016 in Nederland, dat er nu al zo over een opvolger wordt gepraat klinkt misschien al wel en beetje gek. Hoe dan ook, de opvolger voor dit toestel met twee schermen zal in het laatste half jaar van 2016 aangekondigd moeten worden.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones