LG G6 Plus wordt op 27 juni gepresenteerd

LG G6 Plus wordt op 27 juni gepresenteerd

Volgens een rapport van ETNews zullen de LG G6 Plus en LG G6 Pro op 27 juni aangekondigd worden in Zuid-Korea. Deze uitbreidingen aan de LG G6 zullen qua specificaties enigszins afwijken, alhoewel er nog een hoop onduidelijk is rondom beide toestellen.

De nieuwste toevoegingen aan de G6-familie van LG gaan spoedig gepresenteerd worden. Volgens de Zuid-Koreaanse website ETNews gaat zowel de LG G6 Plus als LG G6 Pro op 27 juni het levenslicht zien tijdens een speciale persconferentie in Seoel. De specificaties van beide toestellen laten nog op zich wachten. Tot nog toe moeten we het echt enkel en alleen doen met geruchten en niet geverifieerde berichten uit de wandelgangen. We horen echter wel al langere tijd een bericht over de opslagcapaciteit van beide toestellen, dus wellicht dat daar een kern van waarheid in zit.

Plus-factor

Volgens de geruchten zal de LG G6 Plus beschikken over 128 GB aan interne opslag en de mogelijkheid om draadloos opgeladen te worden. Beide functionaliteiten ontbreken aan de LG G6. De LG G6 Pro zal volgens de geruchten over een schamele 32 GB aan interne opslag beschikken en mindere specificaties dan het basismodel bevatten. Al met al lijken deze berichten ons zeer onwaarschijnlijk. Waarom zou een fabrikant een ‘Plus’ en ‘Pro’ variant van diens toestellen op de markt brengen indien ze niet daadwerkelijk beter zijn dan het basismodel? Wordt dus zonder meer vervolgd.

Over de LG G6

De LG G6 is hét vlaggenschip van de gelijknamige Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel heeft een 5.7 inch scherm met een resolutie van 1440 bij 2880 pixels. De beelden die getoond worden op het scherm zijn dus absoluut haarscherp. Daarnaast is de LG G6 ook een waar snelheidsmonster dankzij zijn Snapdragon 821 chipset met quad-core processor. Hierbij heb je de beschikking over 4 GB aan werkgeheugen en 32 of 64 GB aan interne opslag. De camera aan de achterzijde bestaat uit twee sensoren met een resolutie van 13 megapixels waardoor je prachtige plaatjes schiet. De cameramodule is zeer geavanceerd en kan onder meer gezichten herkennen, HDR-plaatjes schieten en waanzinnig scherpe 2160p video’s opnemen.

De camera aan de voorzijde heeft de beschikking over 5 megapixels aan resolutie en kan onder meer Full-HD video’s opnemen. De LG G6 is beschikbaar in de kleuren wit, zwart en platinum en is al eventjes te verkrijgen in Nederland. Hij heeft een prijskaartje van rond de 699 euro.

 

 

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones