18 september 2014 door in LG.

LG G Flex 2LG komt waarschijnlijk later dit jaar met de LG G Flex 2, de opvolger van de buigbare LG G Flex die ongeveer een jaar geleden uitkwam. Het belangrijkste verschil met zijn voorganger zou de grootte van de G Flex 2 zijn. Die zou namelijk flink kleiner worden.

De LG G Flex is nooit echt een succes geworden. LG had met het gebogen scherm weliswaar een unieke smartphone in huis, de overige specificaties waren daarentegen niet om over naar huis te schrijven. Vooral het scherm liet het enorm afweten. De resolutie is met 1280 bij 720 pixels namelijk erg laag en zorgt voor minder scherpe tekst. De andere specificaties zijn niet slecht, maar het probleem zit ‘m vooral in de prijs. Het toestel is namelijk op de markt te koop voor 749 euro, veel te veel voor een gemiddelde telefoon als de G Flex.

LG G Flex 2

Er is nog een reden voor het tegenvallende verkoopresultaat van de G Flex. Het scherm was namelijk maar liefst 6 inch groot. Leuk om films op te kijken, maar zeker niet praktisch. Daarom komt LG nu met een opvolger van dit buigbare toestel. De LG G Flex 2 zou een stuk kleiner moeten worden dan zijn voorganger, zodat het toestel gewoon in je broekzak past.

Dat stelt de techsite Gizbot op basis van bronnen bij LG India. Volgens de website krijgt de G Flex 2 ook een beter scherm. De resolutie zou zelfs beter worden dan full HD.

Beschikbaarheid

Er is officieel nog niets bekend over de G Flex 2, maar waarschijnlijk komt de telefoon eerst in Zuid-Korea op de markt. Daarna wordt de smartphone ook uitgebracht in de Verenigde Staten en India. Het is nog niet duidelijk of de G Flex 2 later wereldwijd zal worden uitgerold. Ook over de prijs is nog niets bekend.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones