11 september 2014 door in LG.

LG

LG heeft onlangs op de IFA-beurs in Berlijn haar L-serie verrijkt met twee nieuwe middenklassetelefoons: de LG L70+ en de LG L80+. De L-serie bestaat uit betaalbare smartphones en daar zijn deze telefoons ook zeker geen uitzondering op. De telefoons krijgen dezelfde interface als de LG G3, de LG-topper van het moment.

Zelfde interface

Eerder gaf de Koreaanse fabrikant al aan om de volgende telefoons dezelfde interface te geven als de LG G3, haar bestverkochte telefoon op dit moment.

En dat is gebeurd: deze twee telefoons maken de belofte waar. Het is de bedoeling dat uiteindelijk alle LG-telefoons deze switch ondergaan.

Als gebruiker van de nieuwe telefoons heb je daar meteen voordeel van. De toestellen hebben extra camerafeatures, zoals Touch & Shoot, een modus voor selfies en een Front Camera Light. Ook hebben ze de Knock Code: daarmee kun je op het scherm kloppen om je telefoon te ontgrendelen.

L80+

De L80+ is wat uitgebreider dan de L70+. Het scherm is 5 inch en kent een resolutie van 480×854 pixels. Er zit een 1,3 GHz quad-core processor in, die wordt ondersteund door 1 GB werkgeheugen. Ook zit er een krachtige accu in van 2540 mAh.

De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixels en de frontcamera heeft 1 megapixel. Het toestel biedt je 8 GB aan opslagruimte.

LG-L80

L70+

De L70+ is wat compacter. Toch deze is deze het meest veelbelovend van de twee. Het scherm is 4,5 inch en de quad-core processor is 1,2 GHz, ondersteund door 1 GB werkgeheugen. De camera heeft 8 megapixels en de telefoon biedt 4 GB aan opslagruimte.

LG-L70

Deze telefoon zal verkrijgbaar zijn in het zwart, wit, goud, rood en groen.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones