LG toont nieuwe LG X max en X mach in promovideo

LG toont nieuwe LG X max en X mach in promovideo

Halverwege vorige maand al onthulde LG weer een aantal nieuwe smartphones in de LG X-lijn. Enkele nieuwe toestellen werden aangekondigd waaronder de LG X mach en de LG X max.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de X Screen zijn de toestellen echter nog niet op het toneel verschenen. LG geeft ons alvast een beeld van de smartphones via een promofilm.

LG X Mach

De X lijn van LG wordt langzamerhand een enorme lijn van toestellen in het midden segment gefocust op één unieke feature. De LG X mach wordt uitgerust met een 5,5-inch Quad-HD 1440 x 2560 pixels beeldscherm. Achter het 5,5-inch scherm schuilt een Qualcomm Snapdragon 650 met Adreno 510 GPU. Het toestel heeft 3 GB werkgeheugen en een ruime 32 GB aan opslagcapaciteit. Opslag die je razendsnel kunt vullen aangezien de LG X mach LTE Cat 9 3CA ondersteund. In theorie kan het toestel datasnelheden van 400 Mbps aan. Vandaar dat het prettig kan zijn om je geheugen uit te breiden met microSD-kaart tot 256 GB.

LG X mach

Aan de achterkant van het toestel vind je een 12-megapixel camera en vingerafdrukscanner. Voorop schiet de X mach selfies met een 8-megapixel camera. Het toestel wordt van energie voorzien door een 3.000 mAh batterij.

LG X Max

Ook de LG X Max heeft een promofilm. Zoals de naam al doet vermoeden is het toestel groot. Echter verwachtte we eerder een 6-inch beeldscherm. Maar het toestel is voorzien van een 5,5-inch beeldscherm. De LG X max beschikt duidelijk over lichtere specificaties dan zijn X mach broer. De LG X max heeft een 720p HD beeldscherm. Achter het beeld vinden we een quad-core 1,3 GHz processor met 2 GB werkgeheugen.

LG X max

Phonearena merkt op dat de X max lijkt op de LG X5. Dat toestel werd eerder deze maand in thuismarkt Zuid-Korea gelanceerd. Als dat waar is, dan verwachten we de X max met een 13-megapixel camera achterop en 5-megapixel voor. Een 2.800 mAh batterij en het toestel zal dan waarschijnlijk op Android 6.0 Marshmallow draaien.

Wij houden je op de hoogte van al het nieuws rond de X-serie smartphones van LG.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones