LG toont nieuwe LG X max en X mach in promovideo

LG toont nieuwe LG X max en X mach in promovideo

Halverwege vorige maand al onthulde LG weer een aantal nieuwe smartphones in de LG X-lijn. Enkele nieuwe toestellen werden aangekondigd waaronder de LG X mach en de LG X max.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de X Screen zijn de toestellen echter nog niet op het toneel verschenen. LG geeft ons alvast een beeld van de smartphones via een promofilm.

LG X Mach

De X lijn van LG wordt langzamerhand een enorme lijn van toestellen in het midden segment gefocust op één unieke feature. De LG X mach wordt uitgerust met een 5,5-inch Quad-HD 1440 x 2560 pixels beeldscherm. Achter het 5,5-inch scherm schuilt een Qualcomm Snapdragon 650 met Adreno 510 GPU. Het toestel heeft 3 GB werkgeheugen en een ruime 32 GB aan opslagcapaciteit. Opslag die je razendsnel kunt vullen aangezien de LG X mach LTE Cat 9 3CA ondersteund. In theorie kan het toestel datasnelheden van 400 Mbps aan. Vandaar dat het prettig kan zijn om je geheugen uit te breiden met microSD-kaart tot 256 GB.

LG X mach

Aan de achterkant van het toestel vind je een 12-megapixel camera en vingerafdrukscanner. Voorop schiet de X mach selfies met een 8-megapixel camera. Het toestel wordt van energie voorzien door een 3.000 mAh batterij.

LG X Max

Ook de LG X Max heeft een promofilm. Zoals de naam al doet vermoeden is het toestel groot. Echter verwachtte we eerder een 6-inch beeldscherm. Maar het toestel is voorzien van een 5,5-inch beeldscherm. De LG X max beschikt duidelijk over lichtere specificaties dan zijn X mach broer. De LG X max heeft een 720p HD beeldscherm. Achter het beeld vinden we een quad-core 1,3 GHz processor met 2 GB werkgeheugen.

LG X max

Phonearena merkt op dat de X max lijkt op de LG X5. Dat toestel werd eerder deze maand in thuismarkt Zuid-Korea gelanceerd. Als dat waar is, dan verwachten we de X max met een 13-megapixel camera achterop en 5-megapixel voor. Een 2.800 mAh batterij en het toestel zal dan waarschijnlijk op Android 6.0 Marshmallow draaien.

Wij houden je op de hoogte van al het nieuws rond de X-serie smartphones van LG.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones