20 mei 2015 door in LG.

We zijn razend enthousiast over de onlangs gelanceerde LG G4 en de fabrikant maakt het feestje nog mooier door te bevestigen dat er later dit jaar een tweede vlaggenschip volgt. Daarmee is de Koreaanse fabrikant nu hard aan het werk.

De telefoon moet volgen tijdens de tweede helft van dit jaar. Wellicht gebeurt dit tijdens de jaarlijkse IFA-beurs die in september weer wordt gehouden in Berlijn.

Koers voortzetten

In 2014 bracht LG ook twee high-end telefoons uit: de LG G3 (juni) en de LG G Pro 2 (maart). In april van dit jaar maakte de fabrikant bekend dat er alleen al in Taiwan 220.000 toestellen verkocht waren, waaronder zestig- tot zeventigduizend keer de G Pro 2 en meer dan 150.000 exemplaren van de G3.

Volgens Focus Taiwan wil LG deze tweeledige weg voortzetten door ook in 2015 twee high-end toestellen te presenteren. LG hoopt dat de omzet in Taiwan dit jaar met dertig procent groeit ten opzichte van 2014.

LG G4

De LG G4 is inmiddels aangekondigd, nu de tweede nog. Volgens de verwachtingen van de fabrikant moet de G4 de komende 12 maanden zo’n 250.000 tot 300.000 keer verkocht worden. Dat is een verhoging van 30 procent ten opzichte van de LG G3. Dit zou gedeeltelijk te wijten zijn aan een  kortere vervangingscyclus onder Taiwanese smartphone-kopers.

Aan de hardware van het tweede toestel wordt nog gewerkt, deze is nog niet af, aldus  Eason Shao. Hij is het hoofd van de Taiwanese mobiele tak en wordt aangehaald in het artikel van Focus Taiwan.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones