LG V10
31 oktober 2015 door in LG.

De nieuwe V10 van LG zal toch naar Europa gaan komen en dus ook hoogstwaarschijnlijk in Nederland leverbaar gaan worden. Bij de release van deze nieuwe smartphone, begin oktober, werd hier nog aan getwijfeld omdat Europa niet op de lijst stond van continenten waar de nieuwe smartphone leverbaar zou gaan worden. Inmiddels heeft LG nu bevestigd dat de nieuwe V10 ook in Europa leverbaar zal gaan worden, maar wel pas beschikbaar komt nadat het toestel in China en in de VS in de verkoop is gegaan. Wanneer de V10 dus werkelijk beschikbaar komt is dus nog onduidelijk.

LG V10

De nieuwe LG V10 beschikt over een 5.7 inch touchscreen met een maximale resolutie van 2560×1440 pixels. Opmerkelijk aan deze V10 is onder andere de behuizing, die van roest vrij staal is gemaakt. Het toestel beschikt daarnaast ook nog over een tweede notificatiedisplay met een afmeting van 2.1 inch. Om alles nog compleet te maken treffen wij op de nieuwe V10 een tweetal 5 megapixels camera’s aan waardoor het mogelijk wordt om een selfie te maken in breedbeeld.

Nieuw vlaggenschip

Alhoewel het toestel nog niet overal leverbaar is wordt er toch gesproken over het feit dat de nieuwe V10 ook het nieuwe vlaggenschip gaat worden van LG. Gezien de specificaties en de gebruikte materialen is dit zeker geen vreemde gedachten. Hiermee lijkt LG een andere koers in te willen slaan en de G-serie wellicht in een lager segment zal gaan plaatsen. De tijd zal het in dit geval leren, maar op de komst van deze V10 zitten wij natuurlijk met smart op te wachten.

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones