LG V20 vlaggenschip springt in gat van de Note 7

LG V20 vlaggenschip springt in gat van de Note 7

De een zijn dood, is de ander zijn brood leert een oud gezegde ons. Het weg vallen van de Galaxy Note 7 komt LG zeer goed uit. De LG verkocht meer dan 200.000 LG V20 toestellen in Amerika.

Aan het begin van september werd de LG V20 aangekondigd. Na de matige verkoopcijfers van de LG G5 had LG wel een troef nodig. Een troef die op het juiste moment in Amerika is uitgebracht want binnen 10 dagen verkocht de LG ruim 200.000 nieuwe vlaggenschepen in Amerika.

LG V20

LG V20

In september kondigde LG de V20 smartphone aan en vanaf 28 oktober was het vlaggenschip in Amerika beschikbaar. Binnen tien dagen is het vlaggenschip van LG meer dan 200.000 keer verkocht. We verwachten dat meer en meer Amerikanen de phablet van LG zullen vinden. Het toestel verkoopt zelfs beter in de eerste tien dagen dan de LG V10 vorig jaar.

LG V20 Reclames

LG heeft een zeer solide reclame campagne voor de LG V20. In de eerste reclame zie je acteur Joseph Gordon-Levitt. Je kunt hem kennen van Dark Knight Rises, Looper en Inception. Je ziet hem met een drumstel in een metrostation. De clip toont de Hi-Fi audio opname kwaliteit van de V20. De clip heeft al 10 miljoen views heeft vergaard.

In een andere reclame roept Shawn Mendes mensen op om hun eigen cover van het nummer ´Treat you Beter´ hem op te sturen. Deelnemers kunnen hun nummer via LG´s app ´Sing with LG´ opsturen en maken kans op verschillende de LG V20s.

Specs LG V20

De LG V20 is een van de belangrijkste vervangers van de Galaxy Note 7. Het toestel is de eerste smartphone met Android 7.0 Nougat en heeft een 5,7-inch Quad-HD beeldscherm. Een tweede beeldscherm van 160 x 1040 pixels laat je al jouw meldingen weten. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 820 processor van Qualcomm. Er is 4 GB werkgeheugen en standaard heb je 32 GB of 64 GB aan opslag. Het toestel heeft twee hoofdcamera´s net als de LG G5, een 16-megapixel camera met een 8-megapixel camera.

Geluid is één van de ´unique selling points´ van dit vlaggenschip. De LG V20 is het eerste toestel ter wereld dat ondersteuning biedt voor 32-bit Quad DAC. De LG V20 zet via ‘digital to analog converter’ digitaal om naar analoog geluid. De smartphone tovert elke locatie om tot een bijna professionele geluidsstudio. Het is ook niet voor niets dat LG je uitnodigt om een cover te maken van een nummer van Shawn Mendes.

De LG V20 is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Hopelijk verscheept LG zijn vlaggenschip snel naar ons land.

Bekijk het laatste nieuws over LG:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones