LG V40 passeert Geekbench met Android 8 Oreo

LG V40 passeert Geekbench met Android 8 Oreo

LG staat op het punt om haar nieuwste vlaggenschip te presenteren, de LG V40 ThinQ. Het nieuwe toestel heeft zich voor de lancering al laten zien op Geekbench. De LG V40 ThinQ wordt aangedreven door de Snapdragon 845 met 6 GB.

LG presenteert de opvolger van de V30 op 3 oktober. De krachtige smartphone wordt uitgerust met drie hoofdcamera’s en twee selfie camera’s. Volgens de verwachtingen is de Snapdragon 845 de krachtbron van het toestel en LG levert daarbij 5 GB werkgeheugen. De Geekbench score van het toestel laat zien dat we te maken hebben met een razend snel Android vlaggenschip met een score van 2397 voor single core en 8054 bij multi core.

LG V40 ThinQ op Geekbench

De LG V40 ThinQ heeft een nette score neergezet op de Geekbench testsite. Het vlaggenschip, LGE LM-V405, scoort 2397 op single core en 8054 voor multi core. Daarmee is het vlaggenschip niet zo snel als bijvoorbeeld de OnePlus 6 (2403/8925) maar dit is natuurlijk slechts de eerste score.

Geekbench bevestigt de aanwezigheid van de Snapdragon 845 en 6 GB aan werkgeheugen. We zien ook dat de LG V40 ThinQ op Android 8.1 Oreo draait en niet op het laatste Android 9 Pie besturingssysteem.

LG V40 ThinQ Geekbench Telefoonabonnement.nl

LG V40 ThinQ

Het ontwerp van het nieuwe vlaggenschip heeft veel overeenkomsten met dat van de LG G7 ThinQ. De belangrijkste wijzigingen vind je bij de camera’s. Achterop tref je niet twee maar wel drie hoofdcamera’s. In navolging van de Huawei P20 Pro heeft de LG V40 ThinQ een triple hoofdcamera. De camera specificaties zijn nog niet bekend. We verwachten een normale lens met groot diafragma in combinatie met telelens en breedhoek lens.

Het toestel heeft vermoedelijk een groot 6,4 inch beeldscherm waarmee de telefoon in de categorie van de Samsung Galaxy Note 9 en iPhone XS Max komt. Uit de Geekbench score blijkt de Snapdragon 845 met 6 GB aan werkgeheugen. We verwachten daarnaast een flinke accu. Helaas laat de Geekbench score zien dat LG voor het oudere Android 8.1 Oreo kiest in plaats van de nieuwe Android 9 Pie.

Volgende week 3 oktober presenteert LG de LG V40 ThinQ en kunnen we je alles over dit vlaggenschip vertellen.

Bron: Geekbench

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones