LG V40 ThinQ krijgt bijzonder Magic Photo functie

LG V40 ThinQ krijgt bijzonder Magic Photo functie

LG Electronics presenteert vannacht de nieuwe LG V40 ThinQ. Het ontwerp van dit robuuste vlaggenschip is natuurlijk al bekend. De drievoudige camera smartphone is veelzijdiger dan je dacht. LG heeft het toestel voorzien van een bijzondere functie, Magic Photo.

De nieuwe LG V40 ThinQ wordt een ‘must have’ voor de social-media dieren onder ons. Het vlaggenschip biedt geweldig geluid dankzij Quad DAC, is razend snel en heeft wel vijf camera’s. De mogelijkheden met vijf camera’s lijken oneindig en er is zelfs meer. Want The Investor meldt dat de aankomende LG telefoon is voorzien van een nieuwe functie, Magic Photo.

LG V40 ThinQ camera smartphone

De lancering van de LG V30 opvolger is al over een paar uur. We weten inmiddels veel over het aankomende vlaggenschip. Het ontwerp is veelvuldig gelekt en zelfs al bevestigd door de Koreaanse fabrikant zelf. Vandaag leren we dat de aankomende camera smartphone meer veelzijdig is dan je dacht. De LG V40 ThinQ krijgt wel vijf camera’s. Twee front camera’s verzekeren je van de mooiste selfies en prachtige diepte effecten. De drievoudige hoofdcamera doet nog veel meer. Je schiet hiermee indrukwekkend mooie foto’s. Het drietal bestaat namelijk uit een normale lens, telelens en breedhoeklens.

LG V40 Magic Photo functie

Waarin de LG V40 ThinQ zich ondermeer zal onderscheiden is de nieuwe camera functie Magic Photo. Wat deze functie exact doet weten wij vanavond pas. The Investor verklapt ons dat Magic Photo het mogelijk maakt om in een foto een deel te selecteren. In dat stukje van de foto kun je een video implementeren. Het geheel kun je vervolgens delen via social media.

We verwachten dat je een foto maakt (onderstaand) en vervolgens een vlak selecteert waarin je een video kunt monteren. De nadruk op social media komt niet uit de lucht vallen. Uit een onderzoek door LG is gebleken dat camera’s en apps voor sociale media de meest gebruikte functies zijn op smartphones.

LG V40 Magic Photo functie Telefoonabonnement

Alles dat je over de LG V40 ThinQ wilt weten

De LG V40 ThinQ is een groot 6,4 inch premium vlaggenschip met luxe OLED beeldscherm. Het toestel is de eerste smartphone ooit met vijf camera’s. In de notch van het beeldscherm tref je twee selfie camera’s en draai je de telefoon om dan staar je naar drie camerarondingen. De behuizing van het vlaggenschik kan tegen een stootje en is zoals je gewend bent van LG waterdicht (IP68). We verwachten opnieuw veel nadruk op geluid en dus een verbeterde Quad DAC. De krachtbron van het toestel is de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Verwacht daarbij 6 GB werkgeheugen en minstens 64 GB opslagruimte. In tegenstelling tot veel fabrikanten vermoeden we dat LG wel gebruik maakt van de 3,5 mm koptelefoon ingang.
Bron: The Investor
LG V40 ThinQ Magic Photo telefoonabonnement.nl

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones