29 oktober 2014 door in Samsung.

Samsung logoDe Samsung Galaxy Note 4 hebben we allang in ons hart gesloten, maar het wachten is nog op de presentatie van de Galaxy A7. Door een uitgelekte benchmark op GFXBench zijn de contouren van deze telefoon steeds meer zichtbaar en krijgen we meer zicht op de volledige Galaxy A-reeks van Samsung.

Specificaties

Er werd eerder gezegd dat de A7, ook wel SM-A700 genoemd, een 5,5 inch scherm zou krijgen. Met het uitlekken van de benchmark wordt dat bijgesteld: dat zal zo’n 5,2 inch worden. De resolutie is full HD (1920×1080 pixels).

Ook zit er een Snapdragon 615-processor in. Ook daarmee wordt duidelijk dat dit dé telefoon van de Galaxy A-reeks is, de A5 en A3 krijgen een Snapdragon 410-processor mee. De telefoon heeft 2 GB aan RAM-geheugen en 16 GB interne opslag. De camera beschikt over 12 megapixels, de frontcamera telt er 4,7.

Besturingssysteem

Er staat dat de telefoon op Android 4.4 KitKat draait, wat niet duidelijk maakt of de telefoon een update krijgt naar het nieuwe Android 5 Lollipop.

Een tijdje terug publiceerde Samsung al gegevens over de nog niet officiële Galaxy A7 op de website zonder dat de fabrikant daar erg in had. Zo stond er al dat de telefoon een full HD-scherm krijgt en een 64 bit-processor mee krijgt.

Er wordt verwacht dat de Galaxy A7 in november gepresenteerd zal worden. Eerder schreven we al over de Galaxy A3 en A5, de andere twee telefoons van het Galaxy A-trio.

Benchmark Galaxy A7

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones