4 november 2014 door in Microsoft en Nokia.

Microsoft Lumia RM-1090We schreven al dat de merknaam Nokia Lumia verdwijnt, en dat wordt nu duidelijk. Op de Chinese overheidswebsite TENAA zijn foto’s geplaatst van een nieuwe Microsoft Lumia. Deze ziet er veelbelovend uit, maar zal hoogstwaarschijnlijk geen high-end toestel als de Lumia 1020 worden. Waarschijnlijk zal hij behoren tot de mid range-klasse. Of nog lager..

Specificaties

De Franse website Nowhereelse.fr stuitte op de gegevens van de telefoon op TENAA, een Chinese instanties die o.a. telefoons goedkeurt voordat deze in het land worden verkocht.

Er wordt er gesproken over met een qHD-scherm van 5 inch en een resolutie van 960×540 pixels. De telefoon is 9,32 millimeter. De batterij wordt aangenomen als 1905 mAh.

Aan het design lijkt verder niks veranderd. Misschien wil Microsoft de telefoon zo authentiek mogelijk houden. Wanneer de telefoon op de markt komt, is niet bekend. Nu maar hopen dat Microsoft eindelijk een boost gaat geven aan de Windows Phones.

Overname

Voorlopig kennen we ‘m  alleen onder de ontwikkelnaam Microsoft Lumia RM-1090. Voor meer foto’s van het toestel kun je naar de post van Nowhereelse.fr.

Het is voor iedereen maar een beetje afwachten wat Microsoft nu allemaal uitspookt sinds het bedrijf eigenaar is van de merknaam Nokia. Dat er nieuwe Lumia’s verschijnen, is een goed teken.

Nokia zelf zal niet verdwijnen, maar zich meer richten op netwerksoftware en de kaartensoftware Here.

 

Geef een reactie

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones