Mogelijke Samsung Galaxy S9 Mini gespot op Geekbench

Mogelijke Samsung Galaxy S9 Mini gespot op Geekbench

Verschijnt er dan toch een mini versie van de Samsung Galaxy S9? De tekenen zijn in ieder geval goed voor de fans van mini toestellen. Deze week verscheen de SM-G8750 op Geekbench met een mid-range processor.

Terwijl de premium smartphones steeds groter worden blijft er vraag naar kleine modellen van die krachtige vlaggenschepen. Al jaren zorgt Sony daarvoor en ook Apple lanceerde een 4 inch iPhone. Waarschijnlijk ontwikkelt Samsung ook een compact toestel met modelnummer SM-G8750. Deze week werd de aankomende telefoon getest. Helaas beschikt het aankomende toestel niet over premium specificaties. De mid-range Snapdragon 660 is namelijk de krachtbron.

Mogelijk een Samsung Galaxy S9 Mini

Vanuit verschillende bronnen blijkt dat Samsung onder de naam SM-G8750 een Samsung Galaxy S9 Mini ontwikkeld. Helaas wordt dit toestel niet uitgerust met de krachtige Snapdragon 845 of Exynos 9810 processor. Want deze week is het toestel gespot op Geekbench. De onderstaande score bevestigt een Snapdragon 660 processor van Qualcomm met 4 GB aan werkgeheugen. Het toestel draait op Android 8 Oreo. Met deze samenstelling scoort het toestel 1619 punten voor single core en 5955 op multi core.

Samsung Galaxy S9 Mini Geekbench

Helaas is er verder niets bekend over de aankomende Samsung Galaxy S9 Mini. Samsung bespaart in ieder geval wel op de processor en dat is geen goed nieuws voor de andere specificaties. Het is duimen voor de fans van compacte smartphones dat de Zuid-Koreaanse fabrikant de revolutionaire 12 megapixel camera met dual diafragma meeneemt.

Sony Xperia XZ2 Compact

Terwijl we jaarlijks vergeefs wachten op een mini versie van de Samsung Galaxy S vlaggenschepen lanceert Sony jaarlijks een compact vlaggenschip. Het laatste toestel is de Sony Xperia XZ2 Compact. Het is een volwaardig vlaggenschip toestel met 5 inch beeldscherm in een compacte behuizing. De krachtbron is de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm met 4 GB aan werkgeheugen. Op het gebied van de camera’s blijft de compact ook niet achter. De smartphone heeft een krachtige 19 megapixel Motion Eye camera.

De Geekbench score van de SM-G8750 geeft in ieder geval aan dat we de compacte versie van de Samsung Galaxy S9 binnenkort kunnen verwachten. Hoewel het toestel niet over een premium processor beschikt mogen we er wel vanuit gaan dat Samsung een uitstekende camera bied.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones