Moto Z Mod assortiment inclusief Hasselblad camera Mod

Er leefde al geruchten over een mogelijke Moto Z camera Mod van Hasselblad. Nu komt de Hasselblad Mod nog dichterbij dankzij een lek via het Chinese Weibo. De True Zoom Camera is vastgelegd op een nogal onscherpe foto.

Het is al weer even geleden dat de ‘Game Changer‘ op het toneel verscheen. Met de lancering van de Samsung Galaxy Note 7 zijn we het toestel helemaal uit het oog verloren. Maar de Moto Z is alles behalve weg.

hasselblad Mod

Camera Mod van Hasselblad

Hasselblad is bekend geworden doordat professionele fotografen de spiegelreflexcamera’s van het merk al decennialang als gereedschap gebruiken. Om je een idee te geven, de Hasselblad X1D-50c gaat over de toonbank voor nog geen 9.600,- euro. Je begrijpt dat we niet kunnen wachten tot er meer bekend wordt over deze camera Mod uit het assortiment van Lenovo Mods.

Het is een zeer paradoxaal lek als je er over nadenkt. Want de onduidelijke afbeelding laten meer details en enkele specificaties zien van een verrijking van de Moto Z camera. Misschien is het juist wel een hint naar een goede camera. We kunnen je vertellen dat de True Zoom Camera over 10x optische zoom beschikt. De Mod wordt gemaakt door of samen met Hasselblad, de camera fabrikant van de professionele fotograaf. De camera beschikt over een Xenon-flitser en de professionele fotograaf kan zich helemaal uitleven. Het toestel beschikt over een fysieke sluiter en neemt foto´s in het nog grotere en uitgebreide RAW-formaat.

Lenovo Moto Z

Al in juni van dit jaar presenteerde Lenovo zijn nieuwe Moto Z serie. De toestellen zijn opzichzelfstaand al een krachtig toestel. Maar dankzij de 16 pinnen achterop koppel je het toestel aan een ‘Mod’. Die Mods kunnen allerlei functionaliteiten hebben. Zonder het toestel opnieuw op te starten kun je de functionaliteit gebruiken. In tegenstelling tot de LG G5 die samen met enkele friends werd gelanceerd, kwam de Moto Z met een aantal Mods en de belofte dat ontwikkelaars veel meer Mods zullen ontwikkelen. Een statement die Lenovo onderstreepte door een award uit te roepen met een behoorlijk bedrag aan prijzengeld van één miljoen dollar.

Moto Mods

Vandaag zien we een van die mods. De Moto Z is al uitgerust met een tweetal goede camera’s, een 16-megapixel en een 5-megapixel camera voorop. Het toestel draait op Android 6 Marshmallow.

Wanneer de True Zoom Camera Mod verschijnt is helaas niet bekend. Het feit dat Lenovo net als Huawei er voor kiest om samen te werken met een bekende fabrikant van camera´s zal zeker helpen in de verkoop van de Mods.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones