Moto Z Play 6 sept inclusief Camera & Adventure Mod

Moto Z Play 6 sept inclusief Camera & Adventure Mod

Twitter lekker The Malignant verklapt de lancering datum van de nieuwe Lenovo Moto Z Play. Volgens hem zal het toestel op 6 september aan de wereld getoond worden. Hij laat ons een reclame bord zien met Chinese tekst. Naast het nieuwe toestel verschijnen ook twee nieuwe mods, de Camera Mod en Adventure Mod.

SamNaast de aankondiging van de nieuwe Moto Z Play krijgen we The Malignant ook weer enkele nieuwe foto’s van het toestel. We zien duidelijk aansluiting voor de Moto Mods en hij geeft aan dat het toestel een 3,5 mm hoofdtelefoon aansluiting heeft.

Moto Z Play

Moto Z Play foto’s

Nadat eerdere foto´s ons al een beeld gaven, tonen de nieuwe foto’s tonen ons de achterkant en onderkant van de te lanceren Moto Z Play. Helaas zijn de beschikbare foto’s van de voorkant van het toestel onduidelijk. Door de lichtval zie je zelfs niet of en waar de camera geplaatst is. Wel is de vierkante home knop die misschien wel een vingerafdrukscanner bevat duidelijk zichtbaar. Achterop zien we de voor Moto typeren camera heuvel met het Moto teken.

Verwachte Lenovo Moto Z Play specs

We verwachten dat de nieuwe Lenovo Moto verschijnt met een Full-HD AMOLED beeldscherm. Het 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De Play is de lichtste variant van de Moto Z lijn. De andere Moto Z’s hebben namelijk een Quad-HD beeldscherm en de snelle Snapdragon 820 processor. Terwijl de Moto Z Play een Snapdragon 625 octa-core processor heeft. De processor heeft een kloksnelheid van maximaal 2,0 GHz. De Moto Z Play heeft 3 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Je kunt de hoeveelheid opslag uitbreiden met een microSD-kaart.

Achterop vind je de sprekende 16-megapixel camera en aan de voorkant tref je een 5-megapixel camera voor selfies. Je kan films opnemen in 4K videokwaliteit. Een 3.500 mAh accu geeft stroom aan het apparaat en het toestel is slechts 7 mm dik. Het draait vanuit de doos op Android 6.0.1 en de behuizing is gemaakt sterk aluminium met een glazen afwerking.

Beschikbaarheid en prijs

Helaas is er nog weinig bekend over de adviesprijs van de nieuwe Moto Z Play. In een Weibo discussie over het apparaat noemt men 1.799 yuan dat ongeveer gelijk staat met 240 euro, helaas hebben we geen bevestiging kunnen vinden. Net als de LG V20 zal de wereld voor het eerst kennis maken met de Moto Z Play op 6 september.

Bekijk het laatste nieuws over Lenovo:

Meepraten? Geef hieronder je reactie

Op zoek naar een nieuwe telefoon? Wij helpen je graag op weg
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones
beste smartphones
Beste smartphones